GERNETIC International

Medicinska prirodna holistička kozmetika

NEŠTO POTPUNO DRUGAČIJE

GERNETIC InternationalLaboratorije GERnétics Synteses (LABO-GER.S) nalaze se u Francuskoj u oblasti koja se zove Ger. Labo-Ger.s koristi izvrsnu ekološku sredinu koja je idealna za stvaranje jedinstvene, nove linije za negu kože koja je osmišljena da se odnosi na anatomiju(kako izgleda) i fiziologiju(kako deluje) kože i tela.

Posle 17 godina intenzivnog istraživačkog rada, 1978. godine, francuski biolog i gerontolog Dr Laporte otkriva značajan koncept na polju nege kože povezujući gerontologiju(nauku o starenju) i genetiku. GERnétics je rođen izazivajući pravu revoluciju u svetu lepote i zdravlja.

Ljudsko telo se sastoji od milion ćelija. Svaka ćelija ima specifični biološki sastav i limitiran životni vek. Hrana koju dajemo ćeliji odlučuje o tome da li ćemo stariti dostojanstveno ili prevremeno.

Da li ste ikada videli nezdravu osobu sa lepim tenom?

Koža je ogledalo onoga što se događa unutar organizma.

Nova nauka Ortomolekularna medicina (Nutricionistička medicina) bavi se prevencijom i lečenjem bolesti putem pravilne ishrane.

GERnétics International je već 49 godina pionir u Ortomolekularnoj medicini. Međutim, ograničava svoju primenu samo na negu kože.

Napomena: Logo naše kompanije inspirisan je filozofijom izuzetnog filma Galeb Džonatan Livingston. Njegovo značenje je: Imaš slobodu da budeš svoj, da budeš svoje istinsko ja, i ništa ti ne može stajati na putu. On predstavlja izuzetnu odlučnost za postignuća u oblasti znanja i individualnosti.

Dr Laporte, zajedno sa mnogim bolnicama, proučavao je biološki sastav svake ćelije ljudskog tela u konstantnoj potrazi za hranljivim sastojcima čija molekularna masa i zapremina mogu
biti apsorbovane od strane kože. Svi ovi sastojci (vitamini i minerali, oligoelementi, amino kiseline) moraju da odgovaraju biološkom sastavu ćelije da bi regenerisale tkivo. Tako je stvorena jedinstvena, sigurna, prirodna, naučna linija proizvoda, apsolutno drugačija, bazirana na ishrani kroz kožu. Proizvodi su formulisani za svaku specifičnu potrebu lica, grudi i tela, tako da održe tkivo na maksimalnom nivou aktivnosti. GERnétics proizvodi rešavaju najkomplikovanije probleme oboljenja kože kao što su psorijaza, ekcemi, akne, ožiljci, opekotine, celulit, strije, a služe i za negu zdrave kože.

Veoma napredna tehnologija!

GERnétics primenjuje i kombinuje principe nekoliko alternativnih metoda da bi stvorio svoje proizvode:

  • BIOLOGIJA: Donosi bitne hranljive materije koje su potrebne ćelijama da bi ispravno funkcionisale.
  • HOMEOPATIJA: Minimalna količina daje najbolje rezultate(preterana upotreba proizvoda smanjuje efikasnost).
  • FITO-AROMATERAPIJA: Korišćenje biljaka zbog njihovog terapeutskog dejstva.
  • VITAMINSKA I OLIGOTERAPIJA: Vitalni elementi nadoknađuju ono što nedostaje u ishrani.
  • ALGO TERAPIJA: Čist koncentrat hranljivih materija.
  • AMINOTERAPIJA: Jačanje strukture celog tela da bi se održalo i regenerisalo tkivo.

METOD

GERnétics metod zasniva se na tri glavna principa:

  1. Koristi visoke tehnološke procese da obogati svoje proizvode sa što više prirodnih, aktivnih supstanci.
  2. Razvija sinergijski pristup tretmanima koji omogućuju duboku penetraciju i veliku efikasnost.
  3. Garantovani kvalitet postiže se testiranjem i kontrolom proizvoda, pre, za vreme i posle proizvodnje.

GERnétics proizvodi i tretmani mogu se naći isključivo u ordinacijama i profesionalnim salonima širom sveta na svih pet kontinenata u 50 zemalja, čiji su zaposleni prošli odgovarajuću obuku. Smatra se da je GERnétics najfinija i najefikasnija linija za negu lepote koja se danas može naći.

Postanite i Vi deo GERnétics tima!

Generalni uvoznik i distributer za
Srbiju, Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Crnu Goru: EDSG, Beograd

Telfoni: +381 11 2030 101, +381 11 2030 102; e-mail: gernetic@saloninfo.org