Kongres kozmetike na 31. Sajmu kozmetike

Prisustvujte predavanjima eminentnih predavača na Kongresu kozmetike

Deo svakog sajma kozmetike Dodir Pariza je kongres kozmetike, koji je na prvom mestu namenjen profesionalcima, a onda i svima onima koji žele da budu u toku sa dešavanjima u industriji lepote. I u sklopu 31. sajma će biti održan kongres kozmetike, teme predavanja pažljivo su odabrane kako bi se ispratila aktuelnost i novine u svetu nege i lepote.

4. CIDESCO KONGRES I 7. SRPSKO-ITALIJANSKI KONGRES – subota, 12. maj od 11:30 do 19:00

Tema: AGING i ANTIAGING – Masaže i tretmani lica i tela

U subotu 13. maja u okviru Sajma kozmetike Dodir Pariza CIDESCO sekcija Srbije organizuje 4. CIDESCO Srbija kongres. Specijalni gost kongresa biće prof. Giorgio Dionisio, internacionalni profesor masaže, bivši predsednik CIDESCO Italija, predavač i vlasnik škole OLIS. I ovog puta na Sajmu kozmetike bićete u prilici da saznate šta je CIDESCO, da dobijete više informacija o CIDESCO prestižnim diplomama, o akreditacijama kozmetičkih salona, SPA centara. Posetioci Sajma iz zemalja u okruženju, a koje još uvek nemaju svoju CIDESCO sekciju, mogu da saznaju šta je potrebno za osnivanje CIDESCO sekcije u njihovoj zemlji. Dobićete odgovore na sva pitanja koja vas zanimaju i to iz prve ruke.

IZDVAJAMO:

  • SUBOTA 12. MAJ (KONGRESNA SALA SVETISLAV RADMILOVIĆ), 14:00 – 15:00 – Duboko tkivna anti-aging masaža tela
  • SUBOTA 12. MAJ (KONGRESNA SALA SVETISLAV RADMILOVIĆ), 16:15 – 17:15 – Emocionalna masaža – masaža za podmlađivanje

Masaže će izvesti SPECIJALNI GOST CIDESCO Italija i CIDESCO Srbija, profesor Giorgio Dionisio, internacionalni profesor masaže, bivši predsednik CIDESCO Italija, predavač i vlasnik škole OLIS.

  • SUBOTA 12. MAJ (KONGRESNA SALA SVETISLAV RADMILOVIĆ), 15:00 – 15:30 – CIDESCO preporuka, Anti-age tretmani lica – Dermoaktivne glacijalne ALGE i EGF faktori

Predavanje će održati dr Vera Zec, profesor i studenti Aquatonale Beauty Academy.


KURS KONTINUIRANE EDUKACIJE – nedelja, 13. maj od 10:20 do do 12:10

Kurs KE na temu: Medikal SPA trendovi, namenjen je lekarima, fizioterapeutima, medicinskim sestrama, zdravstvenim tehničarima, wellness terapeutima u banjama i rehabilitacionim centrima.

Kurs je predat za akreditaciju kod Zdravstvenog saveta Srbije.

Predavači:

  • Prim. dr Gorana Isailović
  • dipl. ecc SKE, Ivana Blagojević
  • spes. medicinske estetike SKE Gordana Pešalj

Kotizacija: 1.000,00 dinara (đacima i studentima škola za negu lepote odobrava se popust od 50 %).


SEMINAR – nedelja, 13. maj od 14:00 do 18:00

Tradicionalna – komplementarna i konvencionalna medicina u službi lepote i zdravlja – integrativni pristup

Projekat: WELLNESS QUANTUM SATIS SERBICA – WQS2

Seminar je namenjen svima koji svoja znanja i veštine koriste za očuvanje i poboljšanje kvaliteta života u cilju: dobrog zdravlja – wellness i blagostanja – wellbeing

Seminar je akreditovan za lekare, stomatologe, biohemičare, farmaceute, medicinske sestre i zdravstvene tehničare. Broj bodova za slušaoce: 4.

Razvoj novih naučnih disciplina (Fizike Živoga, kvantne medicine, informacionih tehnologija..) otvorio je jedan novi pristup na polju brige i očuvanja zdravlja. Programi dobrog zdravlja i blagostanja zasnovani su na višestrukom holizmu i personalizovanom konceptu.

Dobri wellness praktičari su obrazovani stručnjaci koji, pre svega, rade na sebi u cilju očuvanja sopstvenog jedinstva tela – duše – duha (sopstveni holizam). Svojim znanjem i veštinama pospešuju holizam (jedinstvo tela – duše – duha) korisnika svojih usluga kroz jedinstven, personalizovan program namenjen samo određenom korisniku. Zajedno poštuju holizam Prirode i Kosmosa. Zato je svaki wellness program u projektu Wellness Quantum Satis Serbica (WQS2) osmišljen tako da poštuje specifičnosti prirodnog okruženja wellness centra, da se zasniva na individualnim osobinama i potrebama korisnika u meri koliko je potrebno (quantum satis) da bi se postigao željeni rezultat.

Raspored predavanja na Kongresu kozmetike možete preuzeti ovde