Silverex sprej

Snaga svih Silverex proizvoda je u vrhunskom spoju prošlosti i sadašnjosti, koji su ostvarili naučnici savremenog doba. Upotreba srebra u preventivnom i estetskom smislu seže u Stari vek. Još tada je srebro dokazano predstavljalo jedan od najsigurnijih načina odbrane od infekcija i težih zaraznih bolesti.

Današnji patentirani Silverex proizvodi, poput spreja, nastaju pod direktnim uticajem davne istorije. Zahvaljujući visokoj tehnologiji, srebro se vraća u modu i u kratkom roku postaje moderni melem.

Silverex sprej, kao spoj starog i novog, koristi modernu nanotehnologiju srebrne mrežaste pene koja generiše jone srebra, nudeći zaštitu od zaraze, nežniju i hidratantniju kožu, kao i veliki podsticaj imunitetu. Srebrni joni ovde su prirodni antibiotik u borbi protiv raznih neželjenih mikroorganizama koji često nastanjuju i zagađuju površinu kože. Kao takvo, srebro se danas širi velikom brzinom, vraćajući se na velika vrata nakon stotina godina zanemarivanja. Silverex je dokaz kako srebro nije samo ukras.

Naučnici su na području nanotehnologije uspeli ono što nije uspeo niko drugi, da stvore proizvode kojima je temelj 99,99% čisto jonsko srebro. Silverex sprejom, kao njihovim prvencem, otvaramo srebrnu galeriju proizvoda.

Silverex sprej je jedinstven iz više razloga. Navešćemo najvažniji: sprej tokom korišćenja neograničeno opskrbljuje tretirana mesta, praktično beskonačno. Njegova jonizirana voda predstavlja pravi antibakterijski udar na čitavu armiju klica koje nam svakodnevno žele uništiti zdravlje i lepotu. Naravno sprej je istovremeno antiseptik i antioksidans.

Silverex sprej

KAKO DELUJE SPREJ

Ako koristite Silverex sprej, na dobrom ste putu da sprečite razorno dejstvo čak 650 vrsta klica, bakterija, virusa i gljivica. Ovakva preventiva vodi i postizanju prave doze imuniteta koje svaki čovek nužno treba da bi normalno funkcionisao. Silverex sprej je testiran najboljim svetskim sertifikatima, koji dokazuju njegovu kompetentnost na području održavanja zdravlja i čistoće tela.

Tretira akne, bubuljice, ekceme, kožna oboljenja, sve vrste gljivica, herpes, afte, desni, genitalna područja, dečji osip od pelena, svrab nakon depilacije i brijanja, itd. Ovo je samo deo onoga protiv čega se Silverex uspešno bori.

Ono što važno da se spomene je da delovanje Silverex spreja ne donosi nikakve nuspojave, ni u jednom segment ljudskog tela i življenja. Silverex sprej samo pomaže, on Vam nikako ne može nauditi. Ta činjenica Vam daje mogućnost neograničenog korišćenja, jer jonsko nanosrebro od kojeg se sastoje svi Silverex proizvodi, se izlučuje iz tela nakon 2-3 dana, zahvaljujući činjenici da u njemu nema opasnog taloga, tj. srebrnih soli.

UŠTEDA I DUGOTRAJNOST

Bilo kakvu tegobu da imate tretirajte je uporno i svakodnevno, a Vaš sprej ć sigurno da traje 18 meseci, dugotrajan je i štedljiv. Silverex svoju dugotrajost duguje čistom srebru od koga je satkan. Povećani kontakt između srebra i vode poboljšava oslobađanje nanosrebra iz srebrne pene u srebrnu vodu, povećavajući samim tim i površinu srebra koju ćete iskoristiti navedenih 18 meseci, dok tretirate svoju kožu. Povećana površina srebra donosi i optimalniji kontakt molekulima vode, odnosno zajedno čine odličan antibakterijski spoj koji dugo traje: dinamika trošenja srebrne mrežaste pene u vašem spreju je vidljiva golim okom, budući da se fizički smanjuje.

ŽENSKI KUTAK

Jedinstvenost Silverex spreja dotiče se i najvažnijeg dela života svake žene, njene lepote. Naime,sprej je, kao izvor hidratacije i svežine, odlična zamena za desetine drugih kozmetičkih i dermatoloških proizvoda na koje prosečno žena troši velika novčana sredstva. Lepota i zdravlje kože i kose su kod svake žene zadatak broj jedan. Silverex sprej taj zadatak završi za nekoliko sekundi dnevno, bilo da se radi o želji za brzim osveženjem, omekšavanjem, čišćenjem kože pre šminkanja ili skidanjem šminke.

JEDNOSTAVNOST

Brz ritam života i što jednostavnije rukovanje svime što koristimo u svakodnevnom životu.

Silverex sprej je upravo jednostavan.On je lagan kao bočica parfema, atraktivnog izgleda i pravi je dodatak Vašoj ručnoj torbi. Gotovo da ga nećete ni osetiti, niti znati da ga imate, sve dok ne posegnete za njim kada shvatite da Vam treba Vaš najbolji prijatelj.

RUKOVANJE

  1. Napunite ga običnom vodom, čistom i pitkom sa slavine i nakon pola sata spreman je za upotrebu, tj. raspršivanje duž celog tela.
  2. Kada ga napunite, voda tokom 30 minuta postepeo biva obogaćena jonima srebra. nakon tog vremena, sprej postaje izvor jonizirane srebrne vode koncentrovane jonima srebra.

NAPOMENA

Sprej je u svakom trenutku napunjiv vodom. Za njegovo punjenje možete koristiti vodu iz slavine, flaširanu ili iz vodu iz aparata, ali je nije potrebno puniti destilovanom vodom jer jonsko srebro u spreju ne nastaje procesom elektrolize, kao što je to slučaj sa koloidnim srebrom.

SREBRO JE SPAS ZA:

  • suvu i osetljivu kožu
  • krhku i suvu i beživotnu kosu
  • akne,ekceme
  • neugodne afte
  • herpes, kožne infekcije i osip, konjuktivitis, alergije, znojenje, gljivice na nogama
  • loš zadah, probleme sa desnima, svrab nakon depilacije, probleme posle brijanja
  • rane i ogrebotine, ubode insekata, osetljivu dečiju kožu, zadebljanje stopala
  • osećajte se lepše nakon treninga, posle putovanja, napornih sastanaka

Obradujte klijenta u salonu, poprskajte ga posle tretmana i neće se pojaviti osip i crvenilo, koža i kosa vašeg klijenta će biti nežna, meka i svakako čista, kao nikada ranije što će vam pomoći u preporukama i razvoju posla.

Da kupite Silverex sprej kliknite OVDE.