Affinage Converter

Affinage Converter

800,00 din sa PDV-om

Preparat koji postojanu boju menja u Tone on Tone efekat. Radi na principu eliminisanja amonijaka iz profesionalne boje i krajnjem rezultatu daje prirodan, mekan “soft” efekat. Postiže izuzetnu pokrivenost sede kose.

Na zalihama

Šifra proizvoda: 122 Kategorije: , , Oznake: , , ,

Opis Proizvoda

Affinage Converter – Preparat koji postojanu boju menja u Tone on Tone efekat

CONVERTER je preparat koji nema konkurenciju u profesionalnoj frizerskoj industriji. Preparat radi na principu eliminisanja amonijaka iz profesionalne boje i krajnjem rezultatu daje prirodan, mekan “soft” efekat. Postiže izuzetnu pokrivenost sede kose.

Upotreba:

Koristi se u srazmeri 1 : 2 (1 deo boje i 2 dela converter-a). Prilikom prvog nanošenja tretira se cela kosa od korena ka krajevima. Preparat se drži 20-25 minuta bez grejanja. Prilikom narednih aplikacija tretira se samo izrastak i tada preparat stoji 15 minuta. Ostatak preparata se emulguje sa vodom i nakon isteka od 15 minuta nanosi se na kosu u celoj dužini i ostavlja da deluje još 5 minuta. Za postizanje jačeg efekta i pokrivanje sede kose, produžite vreme delovanja preparata i pratite proces do željenog rezultata. Nakon završetka procesa kosu dobro isprati vodom, šamponirati adekvatnim Affinage šamponom i tretirati Affinage kondicionerom.

Neto težina: 1000 ml

Dodatne informacije

Bruto težina 1 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Be the first to review “Affinage Converter”

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj 011/3284-149 ili 011/3284-217 (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: 122
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu