Affinage Ice Creme - Blanš bez amonijaka

Affinage Ice Creme – Blanš bez amonijaka

2.500,00 din sa PDV-om

Ice Creme koristi najnoviju tehnologiju u proizvodnji blanša. Potpuno bez amonijaka. Ova tehnologija je mnogo nežnija za kosu, ne bubri i ne oštećuje kosu.

Nema na zalihama

Opis Proizvoda

Ice Creme koristi najnoviju tehnologiju u proizvodnji blanša. Potpuno bez amonijaka. Ova tehnologija je mnogo nežnija za kosu, ne bubri i ne oštećuje kosu. Poseduje delikatnu mirisnu notu, plave je boje što olakšava praćenje procesa i dobijanja željenog rezultata. Ova jedinstvena formula omogućuje lako miksovanje i dobijanje kremaste mase za razliku od standardnih blanševa, što omogućava lakšu upotrebu.

Upotreba:

Koristi se u miksu sa hidrogenom u srazmeri 1:2. Preporučuje se upotreba hidrogena jačine 3% i 6% kako bi se dobio optimalan rezultat. Takodje se ne preporučuje zagrevanje tokom procesa. Najbolji rezultati se dobijaju uz upotrebu Affinage hidrogena. Prosečno vreme delovanja preparata je 30 minuta. Obavezno pratiti proces tokom njegovog trajanja. Kada se posvetljuje tamnija kosa proces može trajati i do 50 minuta uz obavezno praćenje procesa.

Neto težina: 500 g

Dodatne informacije

Bruto težina 0.6 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Be the first to review “Affinage Ice Creme – Blanš bez amonijaka”

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj 011/3284-149 ili 011/3284-217 (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: 103.
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu