Agera Basic - makaze za klasično šišanje

Agera Basic – makaze za šišanje

2.390,00 din sa PDV-om

Agera Basic – makaze za klasično šišanje. Izradjene su od izuzetno kvalitetnog nemačkog čelika tip AiSi420C. Poseduju dodatak za mali prst koji se po potrebi može skinuti.

Poništi

Opis Proizvoda

Agera Basic – makaze za šišanje bez mikrozubaca. Izradjene su od izuzetno kvalitetnog nemačkog čelika tip AiSi420C. Poseduju dodatak za mali prst koji se po potrebi može skinuti. Agera Basic – makaze za šišanje su izradjene od izuzetno kvalitetnog nemačkog čelika tip AiSi420C. Poseduju dodatak za mali prst koji se po potrebi može skinuti.

Karakteristike:

  • Boja: Srebrna
  • Veličine: 5.5″ i 6″

Agera proizvodi se prave po nemačkoj licenci od najkvalitetnijih materijala. Svaki Agera proizvod je visokog kvaliteta, što potvrđuju sertifikati ISO 9001 i CE sertifikat. Agera profesionalne makaze su izrađene od visokokvalitetnog nemačkog čelika uz primenu najmodernije tehnologije. Kontrola kvaliteta, materijala i tvrdoće podrazumeva kontrolu svake serije što garantuje pouzdanost proizvoda. Savremen dizajn i funkcionalnost proizvoda odgovaraju zahtevima svih kupaca. Razor Edge i Micro-tech technology sistemi omogućavaju izuzetno precizno šišanje.

Dodatne informacije

Izbor veličine:

5,5″, 6″

Recenzije

Još nema komentara.

Be the first to review “Agera Basic – makaze za šišanje”

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: agera65
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu