Agera Classic - makaze za klasično šišanje

Agera Classic – makaze za šišanje

2.690,00 din sa PDV-om

Agera Classic – makaze za klasično šišanje. Izradjene su od izuzetno kvalitetnog nemačkog čelika tip AiSi420C. Poseduju dodatak za mali prst koji se po potrebi može skinuti.

Poništi

Opis Proizvoda

Agera Classic– makaze za šišanje su izradjene od izuzetno kvalitetnog nemačkog čelika tip AiSi420C. Poseduju dodatak za mali prst koji se po potrebi može skinuti. Veličina 5,5”.
Karakteristike:

  • Boja: Srebrna
  • Veličina: 5.5″

Agera proizvodi se prave po nemačkoj licenci od najkvalitetnijih materijala. Svaki Agera proizvod je visokog kvaliteta, što potvrđuju sertifikati ISO 9001 i CE sertifikat. Agera profesionalne makaze su izrađene od visokokvalitetnog nemačkog čelika uz primenu najmodernije tehnologije. Kontrola kvaliteta, materijala i tvrdoće podrazumeva kontrolu svake serije što garantuje pouzdanost proizvoda. Savremen dizajn i funkcionalnost proizvoda odgovaraju zahtevima svih kupaca. Razor Edge i Micro-tech technology sistemi omogućavaju izuzetno precizno šišanje.

Dodatne informacije

Izbor veličine:

5,5″

Recenzije

Još nema komentara.

Be the first to review “Agera Classic – makaze za šišanje”

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: agera63
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu