Biljni sampon protiv opadanja kose, seboreje i peruti

Biljni šampon protiv opadanja kose, seboreje i peruti

678,00 din sa PDV-om

Blagotvorni sastojci čistih ekstrakata lekovitog bilja (koprive, belog luka, dragoljuba i matičnjaka) u visokom procentu prodiru u vlasište, dubinski revitalizuju kožu glave, ne dozvoljavaju isušivanje i perutanje, pospešuju rast i jačaju strukturu vlasi, čineći kosu bujnom i jakom.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Biljni šampon
protiv opadanja kose, seboreje i peruti
Kopriva, Beli luk, Dragoljub i Matičnjak

Blagotvorni sastojci čistih ekstrakata lekovitog bilja (koprive, belog luka, dragoljuba i matičnjaka) u visokom procentu prodiru u vlasište, dubinski revitalizuju kožu glave, ne dozvoljavaju isušivanje i perutanje, pospešuju rast i jačaju strukturu vlasi, čineći kosu bujnom i jakom.

Aktivne biljne komponente:

Kopriva je jedna od najboljih biljaka za negu kose. Veoma je bogata mineralima (Ca, P, Fe, Si, Mg, Na), vitaminima (C, A, B2, K), belančevinama, ugljenim hidratima i mastima. Zbog svog sastava hranljiva je za koren kose, zaustavlja opadanje i pospešuje njen rast, a silicijumova jedinjenja učvršćuju koren kose i sprečavaju lomljenje vlasi.
Sumporna jedinjenja Belog luka (aliin i njegovi derivati), Dragoljuba (sumporni heretozidi) i ihtiola (prirodni mineral, sadrži organski vezan sumpor i jedinjenja u obliku sulfata) dokazano daju najbolje rezultate u borbi protiv opadanja kose, seboreje i peruti jer deluju antibiotski, antiseptički, draže kožu i pojačavaju cirkulaciju krvi što povoljno deluje na rast kose i otpremanje hranljivih materija u koren vlasi.
Matičnjak svojim etarskim uljem, koje miriše na limun, osvežava i ublažava miris belog luka. Deluje na viruse herpesa, umiruje kožu glave i podstiče regeneraciju kože.

Način upotrebe:

Biljni šampon protiv opadanja kose, seboreje i peruti koristi se jednom nedeljno ili češće, shodno navikama. Šampon utrljati u vlažnu kosu i ostavti kratko da deluje, a potom temeljno isprati. Prilikom pranja kosu šamponirati dva puta. Posle pranja, dok je kosa još uvek vlažna, na vlasište aplikatorom naneti losion Losion protiv opadanja lose, seboreje i peruti. Blago ga utrljati i masirati vrhovima prstiju. Kada prestane perutanje, opadanje kose ili seboreja (2-3 nedelje najdalje), preventivno treba nastaviti sa upoterbom šampona i losiona, kako se problemi ne bi ponavljali.

Za najbolje rezultate protiv opadanje kose i potpunog uklanjanja seboreje i peruti preporučuje se istovremeno korišćenje šampona i losiona zajedno.

Pakovanje: 200ml

Dodatne informacije

Bruto težina 0.5 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: spr1
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu