BOREAL maxi valjak cetka za kosu

BOREAL maxi valjak cetka za kosu

1.419,00 din sa PDV-om

BOREAL maxi valjak cetka za kosu sa drvenom drskom i prirodnom cekinjom. Upotreba čistih čekinja vlakana pri radu smanjuje stepen statičkog naelektrisanja kose. Prirodna dlaka efikasno upija sloj lipida sa skalpa koje četkanjem ravnomerno raspoređuje duž vlasi kose i mehaničko oblikovanje čini efikasnijim a kosu bujnijom i lepšom.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Napravljena od drveta bukve i čistih čekinja od prirodne veprove dlake. Koristi se najbolji deo svinjske dlake, a za dlaku bliže koži životinje koja je mnogo jača koristi se metoda mešanja sa mekšim čekinjama.Ova procedura posebno se koristi u proizvodnji ovog artikla i osigurava da imamo perfektan frizerski set namenjen korišćenju od strane profesionalnih frizera. Upotreba čistih čekinja vlakana pri radu smanjuje stepen statičkog naelektrisanja kose. Prirodna dlaka efikasno upija sloj lipida sa skalpa koje četkanjem ravnomerno raspoređuje duž vlasi kose i mehaničko oblikovanje čini efikasnijim a kosu bujnijom i lepšom. Ova četka se najčešće koristi od strane frizera za ispravljanje duge kose i ravno feniranje. Guste čekinje onemogućavaju da nakon feniranja krajevi ostanu uvijeni.Daje kosi glatkoću. PREPORUKA ZA PROFESIONALNE FRIZERE.

Proizvođač: Boreal, Italija.

Dodatne informacije

Bruto težina 0.13 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Be the first to review “BOREAL maxi valjak cetka za kosu”

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: 597/D
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu