WondHer-tone-on-tone-coloring-cream-1

B&R Veganska ton-na-ton farba za kosu bez amonijaka – paket 155 ml

890,00 din sa PDV-om

Ton-na-ton farba sa teksturom krem gela sa delikatnom formulom bez amonijaka, koja pruža kosi prirodan, intenzivan i rezultat bogat u refleksijama.

Poništi
 

Opis Proizvoda

B&R Veganska ton-na-ton farba za kosu bez amonijaka – paket 155 ml

Paket sadrži:
1 ton-na-ton farba u krem gelu tuba 50 ml;
1 otkrivajuća krema (hidrogen) boca 75 ml;
1 par zaštitnih rukavica za jednokratnu upotrebu;
1 šampon za očuvanje boje kesica 15 ml;
1 kondicioner za očuvanje boje kesica 15 ml;
1 letak sa instrukcijama.

Ton-na-ton farba sa teksturom krem gela sa delikatnom formulom bez amonijaka, koja pruža kosi prirodan, intenzivan i rezultat bogat u refleksijama.
Garantuje svetlu i balansiranu boju zahvaljujući pigmentima sadržanim u formuli. Uklanja efekat izrastka bez posvetljavanja osnove. Takođe je izuzetna za upotrebu kod tretiranih dužina i krajeva.
Osigurava dobro pokrivanje sede kose (80%).
Udoban i efikasan proizvod, lak za mešanje, nanošenje, distribuiranje i ispiranje. Ne ostavlja fleke.
Ofarbani pramen na pakovanju osigurava pravilan izbor nijanse.

POŠTOVANJE PRIRODE
Pakovanje je 100% reciklabilno.
Zaštitne rukavice za jednokratnu upotrebu organskog su porekla, napravljene od obnovljenog sirovog materijala dobijenog od kukuruza, te su potpuno kompostabilne.

Aktivni sok crvenog voća, mešavina maline, borovnice i kupine, izabran je da pojača formulu i osigura njenu delikatnost, usput potpuno poštujući kosu i kožu. Svojstva: antioksidantno, umirujuće, zaštitno, hidrantno i omekšavajuće, tonirajuće.

Dostupne su 16 nijanse: 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 6.31, 7.31, 8.31, 5.74, 8.44, 6.66, 5.62, 7.46.

Razmera mešanja: 1:1,5

PRE POČETKA
Pročitati pažljivo sigurnosne instrukcije.
MERE PREDOSTROŽNOSTI
Farbanje kose možđe izazvati ozbiljne alergijske reakcije. molimo da pročitate i sledite uputstva. Ovaj proizvod nije namenjen za upotrebu na licima mlađim od 16 godina. Privremene tetovaže crnom kanom mogu povećati rizik od alergija.
Ne farbati kosu:
– ukoliko postoje iritacije kože lica ili ukoliko je skal osetljiv, iziritiran ili oštećen;
– ukoliko su ranije postojale reakcije na farbanje kose;
– ukoliko su ranije postojale reakcije na tetoviranje kanom;
– u slučaju poznatih alergija ili senzitivnosti na neki od sastojaka navedenih na proizvodu.
Izbegavati kontakt sa očima. U slučaju kontakta, odmah isprati vodom.
PROBNI TEST
Ovaj proizvod može izazvati ozbiljno zapaljenje kod nekih pojedinaca, stoga test treba izvesti 48h pre svake aplikacije. Skinuti minđuše. Oprati vodom i sapunom ili alkoholom deo kože iza uveta ili slepoočnice. Naneti malu količinu mešavine proizvoda i hidrogena i ostaviti da se osuši. Nakon 48h temeljno isprati toplom vodom. Ovaj test je važna predostrožnost. Odsustvo bilo kakvog očiglednog znaka alergije ne isključuje mogućnost da proizvod može izazvati alergijsku reakciju tokom narednih aplikacija. Ako se javlja bilo kakva iritacija, svrab ili crvenilo, odmah isprati i ne upotrebljavati proizvod.
TOKOM PRIMENE
Nositi zaštitne rukavice sve vreme tokom apliciranja, korišćenja i ispiranja proizvoda. Koristiti u dobro provetrenoj prostoriji. U slučaju reakcije, kao što su intenzivno peckanje, plikovi, pečenje skalpa, odmah isprati toplom vodom. Ovo može biti indikator mnogo ozbiljnije reakcije. U slučaju poteškoća sa disanjem ili vrtoglavice, oticanja lica ili očiju, iritacije kože koja se brzo širi, odmah potražiti medicinsku pomoć. Pre ponovne upotrebe proizvoda, preporučljivo je konsultovati lekara. Poštovati razmeru mešanja. Kosu temeljno isprati nakon upotrebe proizvoda. Odmah isprati bilo kakve kapi koje mogu kapnuti na kožu ili odeću. Preterano znojenje može izazvati curenje boje i flekanje odeće. Naneti proizvod na suvu kosu. Samo u slučaju da je kosa izuzetno masna ili otežala lakom za kosu ili drugim preparatima za stajling, oprati je blagim šamponom i dobro osušiti pre aplikacije. Držati van domašaja dece. Za bilo kakav problem u vezi sa ličnom osetljivošću na proizvod, konsultovati lekara.
STVARI KOJE TREBA IZBEGAVATI
Ne prekoračivati vreme držanja proizvoda: voditi računa o vremenu. Izbegavati kontakt sa očima. Ukoliko proizvod dođe u kontakt sa očima, isprati brzo i temeljno. Ne koristiti za trepavice i obrve, može izazvati slepilo. Ne koristiti na bradi i brkovima niti bilo gde drugde osim na kosi. Ne koristiti istog dana kada je kosa peglana ili joj je urađen mini-val. Ne koristiti na kosi koja je bila farbana kanom ili progresivnim bojenjem. Ne koristiti metalnu posudu niti metalne predmete za mešanje. Ne udisati ili gutati.

Uputstvo za upotrebu:

1. PRIPREMA
Potreban alat:
– Ton na ton farba;
– Otkrivajuća krema (hidrogen);
– Zaštitne rukavice za jednokratnu upotrebu;
– Šampon za očuvanje boje;
– Kondicioner za očuvanje boje;
– Ne-metalna posuda za mešanje;
– Četkica;
– Tajmer;
– Peškir.
Pre početka aplikacije staviti zaštitne rukavice i zaštititi odeću peškirom. Preporučeno je da sat ili tajmer budu pri ruci za proveru vremena dejstvovanja proizvoda. Smesa za farbanje treba biti naneta na suvu, neopranu kosu.

2. MEŠANJE
Poštovati razmeru mešanja 1:1,5. Iscediti svu količinu ton na ton farbe u ne-metalnu posudu, a zatim dodati svu količinu otkrivajuće kreme. Mešati četkicom dok se ne dobije kremasta struktura spremna za nanošenje. Nastaviti sa aplikacijom.

3. APLIKACIJA
UKOLIKO JE KOSA OFARBANA U SLIČNU NIJANSU:
a) Umočiti četkicu u smesu u posudi i naneti na koren kose po celom obimu glave dok ne bude potpuno zasićen. Naneti ravnomernije na prirodnu liniju kose i liniju kod slepoočnic da bi se postigla bolja zasićenost.
b) Ostaviti da deluje 20 minuta.
c) Ostatak boje naneti na dužinu i krajeve, pramen po pramen, sve dok kosa ne bude zasićena proizvodom.
d) Ostaviti da deluje 10 minuta. Za intenzivnije pokrivanje, ostaviti još 5 minuta. Ukoliko je preostalo boje, baciti je.
UKOLIKO KOSA NIJE FARBANA ILI JE POSLEDNJE FARBANJE BILO PRE VIŠE OD 3 MESECA ILI JE KOSA BILA OFARBANA U POTPUNO DRUGAČIJU NIJANSU:
a) Umočiti četkicu u smesu u posudi i naneti na koren kose po celom obimu glave dok ne bude potpuno zasićen. Naneti ravnomernije na prirodnu liniju kose i liniju kod slepoočnic da bi se postigla bolja zasićenost.
b) Ostatak boje naneti na dužinu i krajeve, pramen po pramen, sve dok kosa ne bude zasićena proizvodom.
c) Ostaviti da deluje 30 minuta. Za intenzivnije pokrivanje, ostaviti još 5 minuta. Ukoliko je preostalo boje, baciti je.

4. ISPIRANJE I NEGA BOJE
Kada je vreme dejstvovanja prošlo, temeljno ispirati sve dok voda ne postane čista. Naneti šampon za očuvanje boje, a zatim temeljno isprati. Naneti kondicioner za očuvanje boje, ostaviti 2-3 minuta da deluje, a zatim isprati i nastaviti sa sušenjem kose.

Pakovanje: 155 ml

Dodatne informacije

Bruto težina 0.2 kg
Nijansa

1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 6.31, 7.31, 8.31, 5.74, 8.44, 6.66, 5.62, 7.46,

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: 395
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu