Colway sampon za proguscivanje kose

Colway šampon za progušćivanje kose

3.654,00 din sa PDV-om

Šampon sa biološki aktivnim diosminom, što povećava cirkulaciju u folikulama kose, hrani ih i jača kosu na mestu na kom je nestala.

Na zalihama

Opis Proizvoda

Šampon sa biološki aktivnim diosminom, što povećava cirkulaciju u folikulama kose, hrani ih i jača kosu na mestu na kom je nestala.

Zahvaljujući inovativnoj primeni ovog oblika diosmina, vaša kosa će ojačati i zgusnuti se brzo i vidljivo. Svojstva odabranih komponenata diosmina izazivaju kontrakciju i opuštanje krvnih sudova u korenu dlake, čime povećavaju protok krvi i odličnu ishranu matičnih ćelija folikula. Zato kosa postaje jača, gušća i ubrzo prestaje da opada.

Način upotrebe i saveti:
Perite kosu najmanje dva puta nedeljno, a da bi osigurali adekvatnu ojačavajuću funkciju masirajte kožu glave oko 2 minuta. Trajni efekat gustine se dobije nakon 2 do 3 meseca. Otprilike toliko vremena je potrebno da bi koren kose ojačao, da bi mogao da proizvodi novu kosu koja raste.
Preporučljivo je posle pranja kose koristiti Balzam za progušćivanje kose COLWAY. Primenom oba ova proizvoda znatno se povećava efekat zgušnjavanja, koji će biti primećen posle svakog korišćenja samo nakon nekoliko nedelja.

Namena:
Šampon je zasnovan na otkrivenoj formi diosmina, koja posle pranja glave ostaje u epidermisu i prouzrokuje do sada nepoznate efekte u kozmetici, neobično jako prikupljanje krvi u korenu dlake.
Tako dlake izrastaju i od mnogo slabih korena, ne lome se i dostižu puno izrastanje. Diosmin deluje čak do sledećeg pranja.

Pakovanje 200 ml

Dodatne informacije

Bruto težina 0.3 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj 011/3284-149 ili 011/3284-217 (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: col7
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu