Akcija!
DEXE Fiberi za proređenu kosu 8 gr (25 aplikacija)
DEXE Fiberi za proređenu kosu - uputstvoDEXE Fiberi za proređenu kosu - boje

DEXE Fiberi za proređenu kosu 8 gr (25 aplikacija)

1.950,00 din 1.490,00 din sa PDV-om

Dexe – bujna kosa za jedan minut!  Dexe fiberi za proređenu kosu su brz i siguran način da se poboljša izgled kose.

Poništi

Opis Proizvoda

DEXE preparat je popularan kozmetički proizvod za tanku, proređenu kosu i zaliske, kosa postaje gusta i bujna Travel Size sa 8 grama DEXE mikrofibera namenjen za 25 aplikacija

Prednosti:

 • DEXE preparat je pogodan za muškarce i žene
 • Dostupne boje (prema boji Vaše kose): Crna, Tamno smedja, Srednje smedja, Svetlo smedja, Plava, Seda
 • Lako korišćenje, nanosi se za 10 sekundi
 • Potpuno prirodan izgled, DEXE fiberi za proređenu kosu su potpuno nevidljivi čak i iz neposredne blizine
 • DEXE preparat je postojan ceo dan, otporan na vetar, kišu i znoj
 • Napravljen od prirodnih vlakana biljaka, antialergijski, bezbedan za osetljivu kožu glave
 • Ne sadrži sintetičke boje i konzervanse.
 • Pošto se fiberi vezuju za samu kosu, bez da samo oboje teme glave, kosa izgleda bujnije, dobija volumen i zdrav izgled
 • Može se koristiti u kombinaciji sa drugim proizvodima za kosu, uključujući i preparate za lečenje kose i kože glave.
 • DEXE preparat se može koristiti nakon operacije transplantacije kose da joj povećaju bujnost.

DEXE fiberi za kosu je sve popularniji kozmetički proizvod za puniji i prirodniji izgled kose, sa millionima zadovoljnih korisnika širom sveta. Čim nanesete DEXE mikrofibere, imaćete puniju frizuru kao da Vam kosa nikada nije ni bila proređena. U to ćete se i sami uveriti kad ga jednom isprobate. Ovaj preparat se samo pospe po proređenoj kosi i on se jednostavno sjedini sa Vašom kosom, čineći je potpuno gustom i prirodnom. Zahvaljujući elektrostatičkom efektu, mikrofiberi se dobro učvrste na kosu, tako da ih ni vetar ni kiša ne mogu skinuti.

Konačno postoji siguran i prirodan način da se eliminiše pojava ćelavosti kod muškaraca i žena. To nije sprej, krema ili nešto što samo prekriva kosu. Ustvari, to je novi i revolucionarni proizvod toliko usavršen da se ne može porediti ni sa čim što ste pre videli.

DEXE fiberi su novi, izvanredan kompleks neprimetnih „mikrofiber vlakana“ koji će se savršeno uklopiti sa vašom kosom. DEXE mikro vlakna su napravljena od istog organskog proteina – keratina kao i Vaša vlastita kosa. Kroz proces prijanjanja, ova vlakna se restruktuiraju po kosi, čineći je gustom i snažnom. Tako ćete odmah dobiti puniji i prirodniji izgled vaše frizure kakvu nikad ranije niste mogli ni zamisliti.

Šta je DEXE preparat

DEXE preparat je brz i siguran način da se poboljša izgled kose. Momentalno prikriva zaliske, proređenu i prosedu kosu, kao i onu koja tek izrasta i čini je gustom i bujnom nakon nanošenja. Preparat je potpuno neprimetan čak i iz neposredne blizine. Otporan je na vetar, kišu i znoj. Zahvaljujući prirodnom sastavu pogodan je za svakoga i ne izaziva nikakve alergije.

Kako deluje

Kada DEXE preparatom tretirate delove glave koji su potpuno bez kose ili tamo gde je ona proređena, negativno naelektrisana vlakana se kao magnet pričvršćuju za pozitivno naelektrisane vlasi kose zbog statičkog elektriciteta.

Struktura

DEXE preparat je 100% prirodan proizvod. Sastoji se od biljnih vlakana koja su obojena prirodnim mineralnim pigmentima u svim nijansama kose. Antialergijski preparat, može se koristiti i za osetljivu kožu.

Biljna vlakna

DEXE fiberi su sačinjeni od biljnih vlakana. Njihova optička struktura je veoma slična prirodnoj kosi. Ovo je jedan od razloga zašto DEXE preparat korisniku pruža potpuno prirodan efekat.

Upotreba:

Za najbolje rezultate, preporučljivo ga je naneti na opranu i potpuno suvu kosu. Namestite željenu frizuru. Nemojte koristiti gel, lak za kosu ili slično sredstavo za fiksiranje kose pre nanošenja preparata. Nagnite bočicu preparata pod uglom od 45 stepeni, iznad kose, na visini od 5-7 cm iznad područja primene. Ako je područje primene malo, približite još malo bočicu preparata željenom mestu. Nežno protresite bočicu da se sadržaj ravnomerno distribuira na površini kose. Nanesite preparat od potiljka i polako pomerajte u pravcu čela. Pomerajte bočicu u smeru rasta kose.

Preparat DEXE ne zahteva dodatno učvršćivanje. Međutim, ako planirate da se bavite sportom, šetate po kiši ili na jakom vetru ili ste na drugi način izloženi značajnom mehaničkom udaru na vašu kosu, preporučuje se da koristite sprej za fiksiranje (bilo koji lak za kosu) da biste učvrstili postojanost nanešenog preparata. DEXE preparat se ispira prilikom pranja običnim šamponom za kosu.

Proizvođač: U-TOP Technology Limited, UK.

Dodatne informacije

Izbor boje:

crna, tamno smeđa, srednje smeđa, plava, seda

Recenzije

Još nema komentara.

Be the first to review “DEXE Fiberi za proređenu kosu 8 gr (25 aplikacija)”

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

 1. Pozovite broj 011/3284-149 ili 011/3284-217 (radnim danima od 9-17 časova)
 2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: 0266
 3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu