Diksoliss mini kit - keratinski tretman za ispravljanje kose

Diksoliss mini kit – keratinski tretman za ispravljanje kose

7.500,00 din sa PDV-om

Set za keratinski tretman za ispravljanje kose.

Nema na zalihama

 

Opis Proizvoda

Set za keratinski tretman za ispravljanje kose.

Set sadrži:
1 Pred-tretmanski šampon N°1 – 100 ml
1 Kremu-tretman za ravnanje N°2 – 250 ml
1 Post-tretmanski regenerator N°3 – 100 m

N°1 Šampon za pred-tretman ravnjanja sa hijaluronskom kiselinom, keratinom i kompleksom aminokiselina za rekonstukciju. Nežno pere kosu i priprema je za naredne korake tretmana za ravnanje neposlušne kose Diksoliss Lissactive.
Bez formalaldehida i parabena.
Upotreba: koristiti uvek zajedno sa Diskoliss N°2 kremom-tretmanom za ravnjanje. Naneti preparat u količini u skladu sa dužinom kose. Nežno utrljati. Isprati. Preći na sledeće korake u tretmanu.

N°2 krema-tretman za ravnanje kose sa hijaluronskom kiselinom, keratinom i kompleksom aminokiselina za rekonstukiju. Ključni deo tretmana Diksoliss Lissactive, krema N°2 ravna kosu pritom je obnavljajući.
Bez formalaldehida i parabena.
Upotreba: Nakon pranja Šamponom Diksoliss N°1, peškirom ukloniti višak vode sa kose i osušiti je fenom 80%. Četkicom naneti od 60 do 120 ml kreme za ravnanje (u skladu sa dužinom kose) od korena do vrha. Rasporediti rukama preparat na svaki pramen, koristeći rukavice. Pažljivo izmasirati i raščešljati kosu. Ostaviti da deluje 30-45 minuta pod izvorom toplote (30 minuta sa evropskom kosom – 45 minuta za ‘’afro’’ kosu). Isprati. Preći na nanošenje balzama Diksoliss N°3 za jačanje kose nakon tretmana za ravnanje.

N°3 Balzam za jačanje kose nakon tretmana za ravnanje sa hijaluronskom kiselinom, keratinom i kompleksom aminokiselina za rekonstrukciju. Poslednji korak u tretmanu Diksoliss Lissactive dopunjuje regenerišući učinak i čini kosu glatkom i svilenkastom na dodir, sjajnom i vidljivo zdravom. Bez formalaldehida i parabena.
Upotreba: nakon ispiranja kreme-tretmana za ravnanje Diksoliss N°2, naneti balzam za jačanje nakon tretmana za ravnanje Diksoliss N°3. Ostaviti da deluje od 5 do 10 minuta. Isprati. Osušiti kosu fenom i četkom, nakon čega ispeglati kosu u pramenovima debljine 1cm, prelazeći svaki pramen 5-6 puta peglom za kosu zagrejanom na 200-220 C.

Dodatne informacije

Bruto težina 0.6 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: ed6
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu