Suvo ulje za nokte

Dry oil for nails – Suvo ulje za nokte

590,00 din890,00 din sa PDV-om

Ulje napravljeno za oporavak krtih i osetljivih noktiju u cilju održavanja njihovog zdravijeg i lepšeg izgleda, kao i same kože oko noktiju. Nežna formulacija koja dubinski prodire u nokatnu ploču, hrani je, regeneriše i ubrzava rast samog nokta.

Poništi
 

Opis Proizvoda

 • Makadamija – ulje bogato vitaminima (prvenstveno vit. A), proteinima, Ca, Fe, P Zn i Mg, palmitinskom kiselinom, kao i omega-7 masnom kiselinom. Noktima i koži oko noktiju vraća elestičnost i sjaj.
 • Jojoba – prirodni emolijens, vraća koži vlagu i stvara efikasnu barijeru od štetnih uticaja spoljašnje sredine, vraća mekoću i elastičnost, sprečava pojavu suvih i bolnih zanoktica, a nokte hrani čineći ih čvršćim i sjajnijim
 • Lešnik – ulje koje obiluje vitaminima A, C, E i vitaminima B grupe, folnom kiselinom, omega- 3 i omega- 6 masnim kiselinama, mineralima… Pospešuje regeneraciju kože, hidrira je i hrani nokte, čime i sami nokti, a i koža oko noktiju postaje vidno zdravijeg izgleda i sjajnija.
 • Lan – ulje bogatozasićenim i nezasićenim masnim kiselinama, belančevinama, vitaminima C, E, A, B-grupe. Ovo ulje sprečava isušivanje kože oko noktiju i eliminiše zanoktice, čineći nokte sjajnijim i zdravijim.
 • Ricinus – ulje bogato retko masnom kiselinom ricinoleičnom kiselinom, koja je odgovorna za antigljivična i antibakterijska svojstva, vitaminom E… Ubrzava rast noktiju i neguje zanoktice.
 • Shea buter – biljna mastkoja sadrži zasićene i nezasićene masne kiseline, kao i vitamine A i E, protein, minerale…Ovaj maslac dubinski hrani, neguje i štiti nokte i kožu oko noktiju.
 • Dodatne informacije

  Neto težina:

  30ml, 100ml

  Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda:
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu