Akcija!
Myo-Myoso-&-Cells-Life

Gernetic revolucionarni antiage set

22.050,00 din 17.640,00 din sa PDV-om

Povratite svojoj koži mladost, usporite prerano starenje izazvano spoljašnjim i unutrašnjim faktorima sa Gernetic preparatima baziranim na ćelijskoj ishrani.

Na zalihama

Opis Proizvoda

Upoznajte Gernetic preparate u čijoj su osnovi proteoglikani, posebna vrsta glikoproteina, koji se nalaze na površini ćelije i čuvaju je od dehidratacije, pomažu joj da sačuva jedrinu i vitalnost. Istovremeno Gernetic proizvodi iz antiaging linije delovaće na ishranu fibroblasta i stimulisati ih da luče kolagen i elastin, fibrozna vlakna derma koja čine kožu gipkom i punom, savitljivom i toniranom a čiji gubitak sa godinama dovodi do opuštanja kože i vidljivih znakova starenja. Delovaće i na strukturu ćelije tako što će zbog svog bogatog, esencijanog sastava stimulisati mitohondirije. One će, kao centralno mesto metabolizma ćelije, ubrzati ćelijsko disanje i na taj način omogućiti ćelijama kože da se bolje ishranjuju kiseonikom što za posledicu ima više energije u vidu ATP-a. joj su osnovi proteoglikani, posebna vrsta glikoproteina, koji se nalaze na površini ćelije i čuvaju je od dehidratacije, pomažu joj da sačuva jedrinu i vitalnost. Istovremeno Gernetic proizvodi iz antiaging linije delovaće na ishranu fibroblasta i stimulisati ih da luče kolagen i elastin, fibrozna vlakna derma koja čine kožu gipkom i punom, savitljivom i toniranom a čiji gubitak sa godinama dovodi do opuštanja kože i vidljivih znakova starenja. Delovaće i na strukturu ćelije tako što će zbog svog bogatog, esencijanog sastava stimulisati mitohondirije. One će, kao centralno mesto metabolizma ćelije, ubrzati ćelijsko disanje i na taj način omogućiti ćelijama kože da se bolje ishranjuju kiseonikom što za posledicu ima više energije u vidu ATP-a.

Gernetic antiage set sadrži kremu MioMyoso I serum Cells life.

U svom sastavu Gernetic preparati za antiage sadrže:
• Fitostimulin dobijen iz biljnih ekstrakata biljaka a naručito hamemelisa, pšeničnih klica…;
• Vitamine A, B, C I H;
• Ulje avokada, ulje kantariona, kalendule, vitamin F
• Aminokiseline: Cystein, Metionin, Mrintin I Leucin
• Faktore rasta, peptide I mukopolisaharide
• Kondritin sulfat obogaćen hijaluronskom kiselinom
• Cink, kobalt, mangan, gvožđe, bakar, magnezijum, kalcijum I kalijum.

Rezultat upotrebe proizvoda najbolje govori o njegovom kvalitetu.

Dodatne informacije

Bruto težina 0.70 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: FNVGMMCL1
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu