Grejac masaznog i etericnog ulja COBW03
Grejac masaznog i etericnog ulja COBW03Grejac masaznog i etericnog ulja COBW03Grejac masaznog i etericnog ulja COBW03 (3)

Grejač masažnog i eteričnog ulja COBW03

1.550,00 din sa PDV-om

Keramička lampa za zagrevanje masažnog i isparavanje eteričnog ulja. Namenjena je za aroma terapije, masaže i opuštanje u spa centrima i kozmetičkim salonima.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Keramička lampa za zagrevanje masažnog i isparavanje eteričnog ulja. Namenjena je za aroma terapije, masaže i opuštanje u spa centrima i kozmetičkim salonima.

Keramika od koje je set izrađen zadržava toplotu ulja za masažu i omogućava duže isparavanje eteričnog ulja. Koriščenjem aroma lampi možemo da dezinfikujemo i namirišemo prostor, da pomognemo sebi u stanjima prehlade, disajnih puteva, glavobolje, migrene i raznih alergija.

KAKO KORISTITI
Za eterično ulje:

 • Aroma lampa se koristi tako što se u posudicu na lampi doda voda i nekoliko kapi ulja, a ispod se zapali sveća koja tu mešavinu zagreva i oslobađa prijatne mirise koji se šire po prostoriji
 • Potrebno je pripaziti da posudica nikada ne ostane bez vode
 • Sva eterična ulja pogodna su za primenu u aroma lampama
 • Dodatne informacije

  Bruto težina 0.5 kg

  Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: 27487
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu