Hranljivi dodatak Axanta

Hranljivi dodatak Axanta

4.590,00 din sa PDV-om

Axanta je hranljivi dodak koji sadrži u sebi astaksantin u kombinaciji sa piperinom.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: col14 Kategorija:

Opis Proizvoda

Axanta je hranljivi dodak koji sadrži u sebi astaksantin u kombinaciji sa piperinom.
Astaksantin se nalazi u algama, fitoplanktonima, pečurkama i bakterijama. Svaka morska životinja roze ili crvene boje kao na primer losos, jastog, gambor ili rak imaju u sebi Naturalni Astaksantin.
Oni se hrane raznim organizmima čija dijeta se sastoji od algi i planktona.
Astaksantin – većinu njegovih lekovitih osobina proizilazi iz antioksidativnih svojstava. Kao efikasan antioksidant, Naturalni Astaksantin iznenada je počeo da se projavljuje u ublažavanju artritnih bolova, povećavanju snage i izdržljivosti, prevenciji gripa i prehlade, nestanak sunčevih opekotina, čak i nakon duže izloženosti suncu i niz drugih simptoma.
Ovaj karotenoid je mnogo jači od anti-oksidanta i kao hranljivi dodatak ima mnogo više prednosti od beta karotena, luteina i likopena. Naturalni Astaksantin je najjači naturalni antioksidant poznat nauci.
Astaksantin ima sposobnost da čisti monokiseonike iz organizma i da uništava slobodne radikale. Prvi eksperiment je dokazao sposobnost naturalnog Astaksantina u čišćenju monokiseonika iz organizma je 550 puta jači od vitamina E. U poređenju Astaksantina sa svojim „rođakom“ beta-karotenom, Astaksantin je 11 puta jači.

Drugi eksperiment je pokazao sposobnost nekoliko elemenata u eliminisanju slobodnih radikala.
Astaksantin je 14 puta jači od vitamina E, 21 put jači od sintetičkog Astaksatina, 54 puta jači od beta karotena, 65 puta jači od vitamina C.

Senzacionalne informacije o PIPERINU
Piperin (sastojak AXANTA ) – ekstrahovan (95%) zrna crnog bibera koji je jak piperinski alkaloid. On je idealni pomoćnik strpljivim ljudima koji ne mogu da uđu u režim treniranja. Sem toga poboljšava fizičko stanje i koncentraciju, reguliše krvni pritisak i čini kožu elastičnijom.

Ali glavni faktor zbog kog je piperin u Aksantu je do sada najnepoznatije svojstvo: čak i mala količina u digestivnom sistemu (istraživanja su pravljena sa < 5 mg ), drastično povećava iz creva u mozak i limfna apsorbcija vitamina iz grupe B i karotenoida, izmedju kojih je i astaksantin. Za astaksantin ovo predstavlja povećavanje njegove bioraspoloživosti sa 2.000 % Sastav axante takodje ukljucuje kompletan set vitamina B, preporucen u suplementima ljudima koji osecaju nedostatak ovog vitamina. Sastav: Suvi ekstrakt ploda crnog bibera, Niacin, Pantotenska kiselina, Vitamin B6, Vitamin B2, Vitamin B1, Folna kiselina, Biotin, Vitamin B12 Blagotvorna dejstva: - Reducira bol izazvan od artritisa i bolesti zglobova - Kontroliše smrtonosnu “tihu upalu”, bolesti srca, infarkt, diabetes, Alchaimerovu bolest i mnoge druge - Povećava energiju, daje snagu i izdržljivost - Poboljšava stanje kože - Ojačava imuni sistem organizma - Čuva oči i mozak od slobodnih radikala - Jača kardiovaskularni sistem i održava holesterol u normali - Probija kroz barijeru između krvnog sistema i mozga, dostavljajući antioksidante u mozak i centralni nervni sistem o čuva ih od upale. - Probija se kroz mrežnjaču i krvni sistem snabdevajući oko sa antioksidantima i čuva ga od upale. - Migrira u organizmu dostavljajući antioksidante i sprečava od upale. - Povezuje mišićno tkivo - Deluje kao jak antioksidant i brzo eliminiše slobodne radikale - Olakaša začeća. Naturalni Astaksantin je testiran kod parova koji su bezuspešno pokušavali da postanu roditelji. Posmatrano je 10 parova, koji uprkos trudu nakon 12 meseci nisu začeli porodicu. Ispostavilo se da je semena tečnost bila bedna sa strane spermatozoida. Nakon 3 meseca svakodnevnog uzimanja Naturalnog Kolagena kod 5 parova je ustanovljena trudnoća. Način upotrebe: 2 kapsule dnevno Preporučuje se uzimanje za vreme jela, pošto Astaksantin kao i drugi karotenoidi se rastvaraju u masnoći. Preporučuje se uzimanje zajedno sa hranljivim dodatak Colvita.

Dodatne informacije

Bruto težina 0.1 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: col14
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu