IBD Builder Pink Gel - Gradivni rozi gel 14gr

IBD Builder Pink Gel – Gradivni rozi gel

1.614,00 din4.990,00 din sa PDV-om

IBD gradivni gelovi su gelovi guste viskoznosti koji se mogu koristiti za više namena. Sadrže silicijum-dioksid, koji omogućava izlivanje noktiju, lakši rad i kontrolu. IBD gradivni gelovi su samonivelišući i ne zahtevaju puno turpijanja.

Poništi
 

Opis Proizvoda

Gelovi Američke kompanije IBD su formulisani od strane iskusnih hemičara, koje dalje usavršavaju timovi vrhunskih profesionalaca i edukatora. Svi IBD gelovi su slični po hemijskom sastavu i sadrže oligomer, akrilni ester monomer, foto-inicijatore i pigmente.

IBD gradivni gelovi su gelovi guste viskoznosti koji se mogu koristiti za više namena. Sadrže silicijum-dioksid, koji omogućava izlivanje noktiju, lakši rad i kontrolu. IBD gradivni gelovi su samonivelišući i ne zahtevaju puno turpijanja. Unapređeni oligomeri omogućavaju potrebno nivelisanje i visok sjaj. Kontrolisano sušenje u UV lampi omogućava korisniku duži vremenski period potreban za savršeno oblikovanje nokta. IBD koristi specijalne formule akrilnih oligomera koji stvaraju adheziju. Gelovi su anti-alergijski i ne sadrži formaldehid i toluene. Ne žute, jer ne sadrže veliki procenat foto-inicijatora.

Upotreba:

  • Nadogradnja noktiju, izlivanje prirodnih noktiju, korekcija veštačkih noktiju i ojačanje prirodnih noktiju
  • Vreme sušenja u UV lampi: 3 minute

Karakteristike:

  • Boja: Roza
  • Neto težina: 14 g, 56 g

Dodatne informacije

Neto težina:

14 g, 56 g

Recenzije

Još nema komentara.

Be the first to review “IBD Builder Pink Gel – Gradivni rozi gel”

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda:
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu