Srebrna keloidna voda

Koloidna srebrna voda 20ppm

900,00 din sa PDV-om

Koloidna srebrna voda“ za spoljnu upotrebu, za sve promene na koži – bubuljice, akne, ekceme, osipe, alergije, ubode insekata, virusne, bakterijske i gljivične infekcije, bradavice svih vrsta, seboreju, psorijazu, čireve… Isto tako, ovaj proizvod je namenjen za invazivne promene na koži – rane, opekotine, dekubit, postoperativne rane…

Na zalihama

Opis Proizvoda

Način upotrebe – prskati čisto i suvo kritično mesto što češće, a najmanje 3 puta dnevno, i ostaviti da se osuši. Nikako ne mešati sa drugim dezinfekcionim sredstvima, kremama, melemima, dezodoransima, parfemima. Ova sredstva se mogu upotrebiti pola sata posle primene „Koloidne srebrne vode“. Pre svake upotrebe oprati i osušiti mesto na koje ćete prskati „Koloidnu srebrnu vodu“.
Može koristiti i kao kapi za nos kod kijavice ili upale sinusa, kapi za oči ili uši.
„Koloidna srebrna voda“ koncentracije 20 ppm može i da se pije. Preporučujemo je za piće kod odraslih ljudi i dece iznad 10 godina koji imaju akutne bakterijske infekcije, virusne infekcije, grip, upale svih vrsta praćene temperaturom, kao i sva druga teška oboljenja. U ovakvim slučajevima slobodno možete uzimati po gutljaj na svaka dva sata. Opasnost od predoziranja ne postoji, kao ni od interakcije sa drugim lekovima.
Ne preporučuje se osobama sa transplantiranim organima.

Količina 500 ml

Dodatne informacije

Bruto težina 0.800 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: ksv20ppm
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu