Lipolaser LF-322 - aparat za oblikovanje tela

Lipolaser LF-322 – aparat za oblikovanje tela

216.000,00 din sa PDV-om

Lipolaser, takođe poznat kao meki laser, hladni laser ili laserska terapija niskog nivoa, koristi crvenu svetlost 650nm lasersku energiju da prodre u kožu.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Lipolaser, takođe poznat kao meki laser, hladni laser ili laserska terapija niskog nivoa, koristi crvenu svetlost 650nm lasersku energiju da prodre u kožu. Kada se masne ćelije simuliraju ćelijska membrana će stvoriti pore za oslobađanje masnih kiselina i glicerola. Povratne informacije pokazuju da će se vežbanjem ili infracrvenom terapijom masne ćelije sagorevati ili isušiti limfnom cirkulacijom.

Jednogodišnji tretman na tržištu pokazuje da je lipolaser postigao uporedne rezultate liposukcijom, 30% -tnim smanjenjem dubine sloja masti nakon samo jednog tretmana. Dodatni tretmani dodatno poboljšavaju rezultate. Neposredni rezultati mogu se videti nakon svakog tretmana kako se oslobađa sadržaj masnih ćelija. Povratne informacije pokazuju da je lipolaser uspeo da smanji 3-4cm nakon samo jednog tretmana, neki rezultati su bolji 6-8cm, a najbolji je smanjenje masti za 12cm.

Garancija 12 meseci.
Rok isporuke odmah ili za 15 dana, u zavisnosti od trenutne raspoloživosti.
Obuka za rad na aparatu je uključena u cenu.

Dodatne informacije

Bruto težina 21 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: pt-LF322
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu