Akcija!
Magic Brush magicna cetka za isrpavljanje i peglanje kose
Magic Brush magicna cetka za isrpavljanje i peglanje kose (1)Magic Brush magicna cetka za isrpavljanje i peglanje kose (3)Magic Brush magicna cetka za isrpavljanje i peglanje kose (4)Magic Brush magicna cetka za isrpavljanje i peglanje kose (5)

Magic Brush – Magična četka za ispravljanje i peglanje kose

4.990,00 din 2.990,00 din sa PDV-om

Tri puta snažnija od pegle za kosu a nežnije ispravlja kosu zahvaljući 3D keramičkoj strukturi
-Greje se do idealne temperature za ispravljanje
-Digitalno podešavanje temperature u opsegu od 60°C – 230°C
-Brzo i ravnomerno greje i ispravlja kosu
-Ne oštećuje kosu
-3D Tourmaline-keramika emituje jone koji hidriraju i neguju kosu

Nema na zalihama

Opis Proizvoda

Tajna četke je u 3D keramičkim zupcima koji su dizanirani tako, da podižu kosu od korena i greju svaku vlas kose, ne mrsi je, ne oštećuje i ne spaljuje. Jednostavno se koristi, samo očešljate svoju kosu i dobićete neverovatan rezultat. Vaša kosa će biti ravna, sjajna, bujna i što je najvažnije neoštećena. Ispravljanje kose je toliko jednostavno, kao da samo očešljate svoju kosu. Medisana četka za kosu će za veoma kratko vreme ispraviti neposlušne lokne, a blagim nežnim pokretom možete stilizovati frizuru i usmeriti pramen u željenom pravcu. Može se koristiti za sve tipove i dužine kose.
Kompaktna i jednostavna za upotrebu
LCD display pokazuje temperaturu četke koju možete podešavati u opsegu od 60°C do 230°C a četka će se sama ugasiti nakon 60 minuta upotrebe. Maksimalna temperatura koju postiže je 230°C.
= 180°C ili manje se preporučuje za suvu i farbanu kosu;
= 210°C se preporučuje za prirodnu kosu;
= 230°C se preporučuje za gustu i talasastu kosu.
Magična četka za ispravljanje i peglanje kose dostiže temperaturu od 180°C za jedan minut. Jedinstvena 3D struktura četke obezbeđuje 3 puta veću dodirnu površinu za ispravljanje kose nego kod običnih pegli za kosu i omogućava brzo ispravljanje većih pramenova kose odjednom, a sa Tourmaline-keramikom jako brzo dostiže i održava visoku temperaturu tokom upotrebe.Dok ispravlja kosu Tourmaline-keramika emituje negativne jone koji hidriraju i neguju kosu, čineći da kosa bude svilenkasto meka i glatka.
Posebno je pogodna za oštećenu kosu jer zahvaljujući Tourmaline-keramičkim zupcima i pri najvišim temperaturama ne oštećuje i ne isušuje kosu, a uz pomoć ulja za kosu može efikasno da poboljša izgled suve i neposlušne kose sklone kovrdžanju.
Pogodna za potovanja.
Greje se do idealne temperature za ispravljanje
Digitalno podešavanje temperature u opsegu od 60°C – 230°C
Brzo i ravnomerno greje i ispravlja kosu
Ne oštećuje kosu
3D Tourmaline-keramika emituje negativne jone koji hidriraju i neguju kosu

Dodatne informacije

Bruto težina 0.3 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: m297
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu