Masažna-fotelja-DF-618---1
Masažna-fotelja-DF-618---2Masažna-fotelja-DF-618---3Masažna-fotelja-DF-618---4

Masažna fotelja DF-618

193.119,00 din sa PDV-om

Na zalihama

Opis Proizvoda

Specifikacije:

Režim rada: AC100-120/220-240V,50/60Hz
Snaga: 260 W
Dimenzije: 1475 mm x 870 mm x 850 mm
Težina: 104 kg

Opis:
– Masažna fotelja nulte gravitacije postavlja telo u najmanje stresan i najudobniji položaj radi efikasne masaže.
– Pet “ One-Touch” automatskih programa, jednostavnih i pogodnih za korišćenje.
– Mogućnost masaže uz muziku. Različite masažne tehnike se prenose u skladu sa različitim muzičkim stilovima.
– USB memorija sa ugrađenim sistemom za mp3 sa Hi-Fi slušalicama.
– Automatsko merenje figure tela sa infracrvenim zracima.
– Funkcija toplotne masaže u naslonu i sedištu za poboljšavanje cirkulacije.
– Vazdušna i jaka vibraciona masaža u predelu bedara.
– Dve odvojene sekcije vazdušne masaže.
– 12 vazdušnih jastuka unutar predela za noge i stopala.
– Ugao naslona, sedišta i oslonca za noge se podešava elektromotorom.
– Mogućnost podešavanja oslonca za noge po dužini. Može se izvući ili uvući, u zavisnosti od individualnih potreba.
– Vreme masaže je podesivo.
– Daljinski upravljač
– „Micro touch“ displej

Zero-Gravity (Nulta Gravitacija):
Dodirom dugmeta, fotelja se pomera u položaj razvijen za astronaute SAD svemirskog programa. Položaj tela pri kom se ono prirodno oporavlja i odmara, simulira uslove mikro-gravitacije u svemiru.
Spuštanje/Podizanje fotelje:
Naslon za leđa i oslonac za noge u masaž fotelji su motorizovani. Pritiskom na dugme, oni se mogu spustiti ili podići. Mogu se podešavati zajedno ili odvojeno, svaki za sebe.

Gornji deo tela:
Masaž fotelja ima Mp3 plejer i slušalice. Terapija muzikom pomaže da se um opusti od napornog dana. Stavite omiljenu muziku na USB stik, uključite u fotelju i pustite da nevolje nestanu. Fotelja omogućava da izaberete neki od automatskih ili manuelnih programa za leđa, ramena i vrat. Možete podesiti brzinu masaže. Kod shiatsu masaže, koja je kombinacija stiskanja i lupkanja, možete podesiti brzinu stiskanja i lupkanja nezavisno. Stiskanje može biti ubrzano, dok je lupkanje sporije ili obrnuto.Fotelja omogućava da podesite širinu valjaka na 5 različitih veličina. Možete izabrati masažu čitavih leđa, ramena, sredine leđa, struka ili usmeriti masaž valjke na željeno mesto.

Donji deo tela:
Masaž fotelja ima vazdušne jastuke u sedištu. Intenzitet vazdušnog pritiska ima 4 podešavanja. Možete aktivirati i vibracionu masažu kukova, koja podstiče kapilarne sudove da poboljšaju cirkulaciju krvi. Oslonac za noge ima vazdušne jastuke, koji pružaju masažu listova i stopala. Masaž fotelja ima Footflex masažu, koja kombinuje masažu refleks tačaka sa programiranom masažom.

Ergonomski S oblik
Luksuzni MAGESTIC ima ergonomski S oblik, dizajniran da se prilagodi telu radi maksimalne podrške i udobnosti za vreme masaže. Naslon se može podesiti pritiskom na dugme, od uspravnog do spuštenog položaja u rasponu od 170 stepeni. Takođe, oslonac za stopala se može spustiti ili podići, kako bi odgovarao visini svakog korisnika.
– Tehnologija skeniranja tela
Tehnologija skeniranja tela koristi infracrvene senzore za podešavanje visine i širine masaže, tako da tačno odgovara svim najvažnijim akupresurnim tačkama svakog korisnika.
– Funkcija masaže stopala pomoću 3D vazdušnog pritiska
Funkcija masaže nogu ima ugrađen izvanredan 3D sistem vazdušnog pritiska. Oslonac za noge se produžuje i tako isteže zglobove kolena i stopala.

Efekti masaže:
– Anti-stres
Pritisak masaže se ravnomerno pojačava, dok pokriva sve tačke na leđima, radi oslobađanja od stresa.

– Shiatsu
Shiatsu masaža se preporučuje za svakodnevnu primenu i oporavak mišića.

– Relax
Stimuliše tačke koje su potrebne da bi se uklonio osećaj umora I doprinelo opuštanju. Korišćenje relax masaže pre spavanja dovodi do okrepljujućeg sna i boljeg fizičkog stanja naredno jutro.

– Vrat i ramena
Masaža u oblasti vrata i ramena, pomaže pri uklanjanju bolova u mišićima i akumulirane napetosti u predelu vrata.

Terapijska masaža nogu:
Fotelja ima poseban program za sinhronizaciju vazdušnih jastuka u osloncu za noge, koji pospešuje osećaj masaže. Jedna od karakteristika fotelje je i funkcija izvlačenja, odnosno tegljenja nogu. Oslonac za noge drži listove i stopala, a zatim se oslonac izvlači i blago tegli vaše noge. Ova funkcija povećava pokretljivost i mobilnost.
Tipovi masaže:
– Masaža rotirajućim elementima u naslonu za leđa
Ova tehnika je suština Shiatsu masaže i predstavlja savršen uvod u prvu fazu masiranja.
Masaža se može prilagoditi individualnim potrebama, pomoću promena u širini i visini masažnih valjaka, koji će se kotrljati duž leđa što će dovesti do savršenog opuštanja mišića.
– Masaža lupkanjem
Ova vrsta masaže omogućava stimulativni tretman zahvaljujući funkciji lupkanja masažnih kugli.
– Masaža gnječenjem
Na aktiviranje ovog programa, valjci simuliraju ruke profesionalnog masera do savršenstva. Ova vrsta masaže je veoma korisna.
– Blaga relaksaciona masaža
Masaža se zasniva na pulsiranju različitog intenziteta, koji se kontroliše pomoću “Floating” sistema. Poboljšava cirkulaciju krvi u mišićima i listovima.
– Masaža listova
Tri vazdušna jastuka su pozicionirana na predeo kod nogu i pružaju efikasno masiranje zglobova i nogu.
Stvara se osećaj kao da neko masira noge sa obe ruke. Masiranje listova na nogama pomaže zgrčenim mišićima da se opuste.

– Lumbalno područje
Prijatna umirujuća masaža od lumbalnog dela leđa do vrha vrata. Posebno se preporučuje za one osobe koje provode dugo vremena sedeći.
– Masaža za relaksaciju nogu
Relaksirajuća masaža nogu, pri srednjem intenzitetu, omogućuje zglobovima i listovima osećaj udobnosti i zadovoljstva. Leg Relax radi na principu trenutne, opuštajuće masaže koja dovodi do osećaja lakoće u umornim nogama.
– Program za leđa
Lokalizovana masaža na sredini leđa postiže duboko opuštanje mišića za samo nekoliko minuta. Preporučuje se za one koji pate od problema bolova u leđima, izazvanog različitim dnevnim aktivnostima.
– Masaža protiv celulita
Masaža poboljšava cirkulaciju krvi u butinama i listovima. Kao rezultat, postiže se osećaj lakoće i pokretnosti u nogama, poboljšava se cirkulacija i pomaže pri odmaranju i opuštanju mišića.

Dodatne informacije

Bruto težina 80 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj 011/3284-149 ili 011/3284-217 (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: 08588
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu