melem protiv akni i bubuljica

Melem protiv akni i bubuljica

590,00 din sa PDV-om

Melem protiv akni i bubuljica predstavlja kombinaciju biljnih ulja (koštice grožđa, jojoba, maslina, žuti noćurak) i eteričnih ulja (čajno drvo, lavanda), koja dubinski deluje na prisutne promene na koži. Podstiče ubrzano sazrevanje postojećih akni i bubuljica i sprečava nastanak novih.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Melem protiv akni i bubuljica i šta su akne i bubuljice?

Njihov zajednički naziv na latinskom je acne vulgaris. Predstavljaju inflamatorno oboljenje kože, a uzrokovane su promenama kod folikula dlake i lojnih žlezda. Pogađaju veliki deo populacije, uglavnom tokom puberteta, ali se mogu javljati i decenijama kasnije. Melem protiv akni i bubuljica efikasno izlazi na kraj sa ovim neželjenih promenama.

Šta je razlog nastanka akni i bubuljica?

Akne i bubuljice su rezultat genetike, bakterijskih infekcija, stresa i hormonalnih promena, koje se javljaju bez obzira na pol i starosnu dob, ali su najčešće u pubertetu.

Sastav i delovanje melema

Melem predstavlja kombinaciju biljnih ulja (koštice grožđa, jojoba, maslina, žuti noćurak) i eteričnih ulja (čajno drvo, lavanda), koja dubinski deluje na prisutne promene na koži. Podstiče ubrzano sazrevanje postojećih akni i bubuljica i sprečava nastanak novih.

Napomena

Tokom prve nedelje korišćenja melema može doći do pogoršanja stanja kože. Ovo nije ništa strašno, jer je to rezultat izbacivanja nečistoća iz svih slojeva kože, koje se na površini kože suše i otpadaju.

Upotreba

Melem naneti, u tankom sloju, na željena mesta 2 puta dnevno.

Neto težina

50ml

Dodatne informacije

Bruto težina 0.07 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: aph169
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu