melem protiv prosirenih vena

Melem protiv proširenih vena

590,00 din sa PDV-om

Melem protiv proširenih vena je kombinacija biljnih ulja (kantarion, maslina, lešnik, avokado) i eteričnih ulja (limun, kedar, pačuli, bosiljak, cimet), koji stimuliše epitelizaciju kože, smanjuje bol, otok, upalu i crvenilo i pospešuje prokrvljenost.

Na zalihama

Šifra proizvoda: aph167 Kategorije: , Oznake: ,
 

Opis Proizvoda

Melem protiv proširenih vena i problem proširenih vena

Proširene vene predstavljaju problem koji je poslednjih godina u porastu, a najčešći uzroci su genetika, tj. slabi zidovi vena, hormonske promene, starosna dob itd. Smatra se bolešću modernog doba. Uglavnom se smatraju kozmetičkim problemom, ali mogu biti veoma opasne. Melem protiv proširenih vena predstavlja efikasno sredstvo za borbu protiv ovog problema.

Melem je kombinacija biljnih ulja (kantarion, maslina, lešnik, avokado) i eteričnih ulja (limun, kedar, pačuli, bosiljak, cimet), koji stimuliše epitelizaciju kože, smanjuje bol, otok, upalu i crvenilo i pospešuje prokrvljenost.

Upotreba

Melem naneti, u tankom sloju, na željena mesta više puta dnevno.

Neto težina

50ml

Dodatne informacije

Bruto težina 0.07 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: aph167
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu