melemi protiv reume

Melem protiv reume

490,00 din sa PDV-om

Melem protiv reume predstavlja kombinaciju biljnih ulja (maslina, badem) i eteričnih ulja (eukaliptus, ruzmarin, kleka, lavanda, menta). Namenjen je lokalnoj upotrebi. Deluje anestetički, protivupalno i antibakterijski, ublažava bol, pomaže kod sportskih i drugih povreda. Pogodan kod terapeutskih i relax masaža.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Šta je reuma/kostobolja i da li melem protiv reume može da pomogne?

Reuma ili kostobolja je bolna i progresivna bolest, koja pogađa sve delove tela (zglobove, mišiće, tetive, kosti), pa čak i lobanju. Još uvek nisu poznati konkretni uzroci nastanka ove autoimune bolesti koja često ima hronično stanje, pa se pretpostavlja da je presudan genetski faktor. Melem protiv reume predstavlja efikasno rešenje.

Kako da prepoznate neke od najčešćih simptoma reume?

Neki od prvih simptoma reume se manifestuju bolom u zglobovima, mišićima i tetivama, a može se pojaviti crvenilo i otok na koži. Simptomi u predelu ruke su najčešći, a kada se radi o reumi u nogama, primećuje se otežano kretanje.

Melem protiv reume

Upotreba melema kao sredstva za borbu protiv reume je veoma efikasna.

Melem predstavlja kombinaciju biljnih ulja (maslina, badem) i eteričnih ulja (eukaliptus, ruzmarin, kleka, lavanda, menta). Namenjen je lokalnoj upotrebi. Deluje anestetički, protivupalno i antibakterijski, ublažava bol, pomaže kod sportskih i drugih povreda. Pogodan je kod terapeutskih i relax masaža.

Upotreba

Melem naneti, u tankom sloju, na bolna mesta više puta dnevno.

Neto težina

50ml

Dodatne informacije

Bruto težina 0.07 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: aph175
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu