Mleko za suncanje SPF50 200ml

Mleko za sunčanje SPF50 200ml

1.070,00 din sa PDV-om

Mleko za sunčanje sa zaštitnim faktorom 50 i odbranom od UVB i UVA zračenja štiti od 98% zračenja koje dolazi do vaše kože.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Neke kože ne pate za tamnijim tenom. Neke su previše nežne za sunčanje, neke su alergične i podložne osipima. To što vaša koža ne želi da bude izložena suncu, ne znači da vi to ne možete.

Mleko za sunčanje sa zaštitnim faktorom 50 i odbranom od UVB i UVA zračenja štiti od 98% zračenja koje dolazi do vaše kože. Njegova tajna je u izbalansiranom odnosu sastojaka pojačanih netoksičnim blokatorima, titan dioksidom i cink oksidom. Bezbedno izbegava nano čestice, pa ne prodire u cirkulaciju, već štiti i neguje kožu antioksidantim efektom. Vodootporno, štiti i neguje, pre, za vreme i nakon kupanja pomoću maslinovog ulja, kakao i shea butera.

Od 2000. godine do danas je bilo tajna apotekara, dermatologa i zadovoljnih kupaca. Sada izlazi na sunce, samouvereno poput vas.

Dodatne informacije

Bruto težina 0.3 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: du13
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu