Nocni-uljani-serum-za-lice-REVOX-B77-Just-zuti-nocurak-i-skvalan-30ml--1
Nocni-uljani-serum-za-lice-REVOX-B77-Just-zuti-nocurak-i-skvalan-30ml--1Nocni-uljani-serum-za-lice-REVOX-B77-Just-zuti-nocurak-i-skvalan-30ml--2Nocni-uljani-serum-za-lice-REVOX-B77-Just-zuti-nocurak-i-skvalan-30ml--3Nocni-uljani-serum-za-lice-REVOX-B77-Just-zuti-nocurak-i-skvalan-30ml--4Nocni-uljani-serum-za-lice-REVOX-B77-Just-zuti-nocurak-i-skvalan-30ml--5Nocni-uljani-serum-za-lice-REVOX-B77-Just-zuti-nocurak-i-skvalan-30ml--6Nocni-uljani-serum-za-lice-REVOX-B77-Just-zuti-nocurak-i-skvalan-30ml--7

Noćni uljani serum za lice REVOX B77 Just žuti noćurak i skvalan 30ml

765,00 din sa PDV-om

Zahvaljujući antioksidativnim svojstvima, proizvod deluje kao noćni tretman i aktivno vraća sjaj, mekoću i elastičnost koži. Pomaže u smanjivanju pojave akni i ujednačavanju teksture kože.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Mešavina ulja bogatih linolnom kiselinom, poput ulja žutog noćurka, šipka i koštica grožđa, namenjena noćnoj nezi lica. Linolna kiselina (omega-6 polinezasićena esencijalna masna kiselina) hidrira kožu, reguliše lučenje sebuma, formira i održava zdravu zaštitnu barijeru kože. Zahvaljujući antioksidativnim svojstvima, proizvod deluje kao noćni tretman i aktivno vraća sjaj, mekoću i elastičnost koži. Pomaže u smanjivanju pojave akni i ujednačavanju teksture kože. Lagana formulacija se brzo apsorbuje u kožu, ne ostavlja mastan trag i ne začepljuje pore. Serum je pogodan za normalnu i masnu kožu.

Kombinovati sa serumima REVOX B77 JUST Glycolic Acid 20%, REVOX B77 JUST AHA Acids 30%, REVOX B77 JUST Mandelic Acid 10% + HA ili REVOX B77 JUST Lactic Acid + HA. Ne kombinovati sa drugim uljima.

Napomena: Moguća je individualna intolerancija na proizvod. Pre prve upotrebe preporučuje se preliminarni test osetljivosti na proizvod.

Dodatne informacije

Bruto težina 0.2 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: 37323
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu