Puder obrve by Emilija Dugic - Predavanja Orient edukativnog centra (Copy)
Puder obrve by Emilija Dugic - Predavanja Orient edukativnog centra (Copy)Puder obrve by Emilija Dugic - Predavanja Orient edukativnog centraPuder obrve by Emilija Dugic - Predavanja Orient edukativnog centraPuder obrve by Emilija Dugic - Predavanja Orient edukativnog centra

Puder obrve by Emilija Dugić – Predavanja Orient edukativnog centra

7.200,00 din sa PDV-om

Zakoračite u svet trajne šminke i podignite vaš posao na potpuno novi i drugačiji nivo! Pružite vašim klijentima uslugu koju ne mogu naći svuda, a koju ćete im baš vi obezbediti sa najvišim performansama i kvalitetom! Nebitno da li već imate kozmetički salon ili se tek upuštate u ove vode, trajna šminka je nešto što u svakom od nas izaziva posebnu vrstu pažnju.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: predavanje1 Oznake: , , ,
 

Opis Proizvoda

Nekada nam tu pažnju privuku fenomenalno „odrađene” obrve, usne ili ajlajner, a nekada su to umetnici trajne šminke koji su to izveli. Jedno je sigurno, svet trajne šminke nikoga ne ostavlja ravnodušnim! Zavirite u ovaj fenomenalni svet trajne šminke na 35. međunarodnom sajmu kozmetike i dopustite sebi da na našem jedinstvenom predavanju steknete uvid u sve prednosti koje vam posao sa trajnom šminkom može doneti! Podignite vaš posao na potpuno novi i drugačiji nivo! Postanite artist trajne šminke obrva!
Predavanja Puder obrve (mikropigmentacija, senčenje), danas najpopularnije tehnike trajne šminke obrva, osmišljen je na taj način da vas detaljno upozna sa svim detaljima rada i izvođenja ove tehnike, bez prethodnog znanja iz oblasti trajne šminke, estetike i kozmetologije. Interaktivno učenje sa edukatorkom, koja se godinama unazad bavi ovim poslom i koja je i sama prošla veliki broj edukacija i seminara, će vam omogućiti kompletan uvid u sve elemente znanja, veština, praktičnog rada, opreme, materijala, kao i marketing strategije i biznis plana koji su vam potrebani za samostalni rad.
Predavanje će biti podeljeno na dva dela: teorijski i praktični.
U okviru teoretskog dela, biće obrađene sledeće teme:
• Upoznavanje sa osnovama trajne šminke
• Izbor opreme i materijala – kvalitet u odnosu na kvantitet
• Sterilizacija i priprema opreme pre početka rada
• Teorija boja
• Anatomija kože
• Konsultovanje i odnos sa klijentom
• Dizajn obrva prema anatomiji lica
• Upoznavanje sa različitim tipovima mašinica za trajnu šminku
• Upotreba digitalnih mašinica
• Održavanje obrva nakon tretmana
Praktični deo:
• Mogućnost isprobavanja mašnice na veštačkoj koži uz asistenciju edukatorke
• Praćenje rada edukatorke dok iscrtava „puder” obrve na živom modelu
Nakon završenog predavanja, svako od učesnika će dobiti sertifikat, kojim će kasnije moći da ostvari popust na kompletnu edukaciju za trajnu šminku obrva u tehnici puder obrve u Orient edukativnom centru. Ukoliko prisustvujete predavanju Puder obrve ostvarujete popust na Edukaciju za puder obrve u Orient edukativnom centru. Umesto pune cene od 42.000 dinara platićete 24.000 dinara.
Prijavite se na vreme, broj polaznika je ograničen.
Uplata na žiro račun broj 325-9500600020095-02, Ecodesign studio group d.o.o. Dunavski kej 23/11, Beograd
Dodatna obaveštenja: + 381 11 3284 149, [email protected]

Kongresna sala 2, subota 10:30 – 15:00

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: predavanje1
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu