Q10 antirid krema AlekDerm

Q10 antirid krema AlekDerm

390,00 din sa PDV-om

Q10 antirid kremu aplikujte na prethodno očišćenu vlažnu kožu ujutru nakon Q 10 dnevne kreme ili uveče nakon nanošenja Q 10 noćne kreme.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Uputstvo za upotrebu:
Usled raznih negativnih spoljnih uticaja naša koža je podložna oštećenjima, naročito ako joj ne pružamo adekvatnu negu i zaštitu. Koenzim Q 10 je snažan antioksidans i on našu kožu štiti od negativnih uticaja slobodnih radikala. Unet u organizam kroz kozmetičke preparate koenzim Q 10 usporava proces starenja kože i doprinosi njenom očuvanju.
Q10 antirid krema je namenjena svim tipovima kože. Formulisana je tako da vraća energiju osetljivoj koži kako bi mogla bolje da se zaštiti od prevremenog starenja. Kombinacija shea butera i ulja od makadamije kožu dodatno hidrira i vraća joj tonus i sjaj.
Q10 antirid kremu aplikujte na prethodno očišćenu vlažnu kožu ujutru nakon Q 10 dnevne kreme ili uveče nakon nanošenja Q 10 noćne kreme.
Nanesite je na predele ispod i oko očiju.
Utapkajte Q10 antirid kremu na kožu nežnim tapkajućim pokretima, počev od unutrašnjeg ugla oka idući ka slepoočnici.
Ne razmazujte grubim pokretima!
Sačekajte pet do deset minuta pre nanošenja šminke.
Slojevito nanesite Q10 antirid kremu na delikatni predeo oko očiju da biste hidrirali kožu i sprečili stvaranje budućih linija i bora.
Svetlo žuta obojenost je zbog prirodne boje sastojka Q10 i ne sadrži nikakve veštačke boje.

Neto težina: 50ml

Dodatne informacije

Bruto težina 0.100 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: aph39
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu