Akcija!
Posvetljujuci-sapun-za-lice-250ml

Sapun za posvetljavanje lica 250ml

1.505,00 din 1.280,00 din sa PDV-om

Posvetljujući sapun za lice je jedinstven sapun na bazi bogatog kompleksa aktivnih sastojaka koji odlažu delovanje enzima koji uzrokuju nepravilnosti na koži usled uticaja sredine, stresa i hormonskih promena.

Na zalihama

Opis Proizvoda

Posvetljujući sapun za lice je jedinstven sapun na bazi bogatog kompleksa aktivnih sastojaka koji odlažu delovanje enzima koji uzrokuju nepravilnosti na koži usled uticaja sredine, stresa i hormonskih promena. Uključuje vitamin C, dokazanu i najvažniju antioksidantnu komponentu u anti-aging procesu. Kombinacija ovih sastojaka posvetljuje pigmentaciju kože nastalu usled viška melanina, hormonskih promena, ožiljaka, fleka i upotrebe lekova. Sapun nežno uklanja mrtve ćelije kože i čisti kožu uz pomoć voćnih ekstrakata koji je dovode u ravnotežu, potpomažu apsorpciju Posvetljujuće kreme i pružaju jednak ten i osećaj podmlađenosti.

Naneti malu količinu sapuna na kožu lica i vrata. Nasapunati i utrljati. Sačekati nekoliko minuta i dobro isprati. Pogodan za upotrebu ujutro i uveče uz hidratantnu kremu za posvetljavanje iz H&B linije proizvoda. Izbegavati dodir s očima! Tokom upotrebe sapuna, preporučuje se korišćenje kreme sa zaštitinim faktorom pre izlaganja suncu.

Proizvođač: E.L.Erman za Health&Beauty Ltd. Izrael
Pakovanje 250 ml

Dodatne informacije

Bruto težina 0.3 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj 011/3284-149 ili 011/3284-217 (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: 1210
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu