Set-za-negu-koze-glave-Eprouvage

Set za negu kože glave Eprouvage 59 ml + 11 ml

2.830,00 din sa PDV-om

Tretman nežno i aktivno umiruje i štiti kožu glave, stvarajući najzdraviju sredinu za rast zdrave kose. Klinički je dokazano da se korišćenjem ovog tretmana opadanje kose smanjuje 17% i dolazi do rasta 214% više kose.

Na zalihama

Opis Proizvoda

Eprouvage set za negu kože glave, koji sadrži tretman (11ml) i serum (59ml).

Tretman za negu kože glave, sa visokom koncentracijom Redensyl-a, uz ćelije progresivnih biljaka – egipatski plavi ljiljan, francuski hrast, lavanda i različiti efikasni biljni proteini.
Tretman nežno i aktivno umiruje i štiti kožu glave, stvarajući najzdraviju sredinu za rast zdrave kose. Klinički je dokazano da se korišćenjem ovog tretmana opadanje kose smanjuje 17% i dolazi do rasta 214% više kose.

PREDNOSTI

• Neguje kožu glave, čime se postiže zdrava sredina za rast
• Utiče na smanjenje opadanja kose
• Rezultira zdravim izgledom kose, koja dobija na volumenu

UPOTREBA:
Serum – naneti na čistu kosu prosušenu peškirom. Razdvojiti kosu u sekcije i kapaljkom naneti serum direktno u kožu glave. Ponoviti dok koža glave nije u potpunosti prekrivena. Nežno umasirati i ravnomerno rasporediti proizvod.
Tretman – prosušiti kosu peškirom i upiti višak vode. Češljem sa širokim razmakom između zubaca nežno raščešljati kosu i podeliti je u 4 dela. Početi od prednje desne sekcije, na liniji kose na čelu, i naneti proizvod uz pomeranje kapaljke kroz kosu. Nastaviti na levu prednju sekciju, a potom preći na desnu i levu zadnju sekciju, od vrha glave ka potiljku. Kada je nanet sav proizvod, vrhovima prstiju i kružnim pokretima umasirati tretman u kožu glave, od prednjeg ka zadnjem delu. Ne ispirati proizvod i stilizovati po želji.

Dodatne informacije

Bruto težina 0.1 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj 011/3284-149 ili 011/3284-217 (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: 23578
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu