Shemen Amour Krema za ruke i nokte sa crnim blatom
Shemen Amour Krema za ruke i nokte sa crnim blatom

Shemen Amour Krema za ruke i nokte sa crnim blatom

3.450,00 din sa PDV-om

Krema za ruke sa crnim blatom, sa mineralima i crnim blatom iz Mrtvog mora, sa prirodnim uljima: maslinovo ulje i susamovo ulje. Ona hidrira i hrani kožu, pomaže u podmlađivanju kože, smanjuje bore, vraća elastičnost i poboljšava izgled kože

Nema na zalihama

Opis Proizvoda

Krema za ruke sa crnim blatom, sa mineralima i crnim blatom iz Mrtvog mora, sa prirodnim uljima: maslinovo ulje i susamovo ulje. Ona hidrira i hrani kožu, pomaže u podmlađivanju kože, smanjuje bore, vraća elastičnost i poboljšava izgled kože. Krema od blata poboljšava spoljašnje i unutrašnje stanje kože, pomaže u ubrzavanju regeneracije ćelija kože, koži pruža mekan i svilenkast dodir, vraća zdrav, mladalački i lep izgled. Uputstvo: nanesite dovoljnu količinu i masirajte dok se ne upije. Pogodno za sve tipove kože. Štiti od štetnih vremenskih uslova.

* Koristite samo u svrhu za koju je predviđeno prema uputstvu. * Samo za spoljašnju upotrebu, ne gutati. * Držati van domašaja dece. * Izbegavati kontakt sa očima. U slučaju kontakta sa očima dobro isprati mlakom vodom. * Ne koristiti proizvod ukoliko znate za osetljivost na neki od sastojaka. * U slučaju osetljivosti ili iritacije, prekinite sa upotrebom proizvoda.

Bez parabena
Bez SLS-a
Originalni minerali Mrtvog mora

Pakovanje 150ml

Dodatne informacije

Bruto težina 0.2 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: sa1006
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu