Shemen Amour Mineralna so Mrtvog mora -VISE VRSTA 300g

Shemen Amour Mineralna so Mrtvog mora -VIŠE VRSTA 300g

Mineralna so Mrtvog mora dugi niz godina poznata je zahvaljujući svojim jedinstvenim sposobnostima da leči, hrani i obnavlja kožu. Prirodna so Mrtvog mora sadrži 27 različitih minerala, uključujući magnezijum, natrijum, kalijum, kalcijum, gvožđe i jod, kao i vitamine A, C, D i E.

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

 

Opis Proizvoda

Mineralna so Mrtvog mora dugi niz godina poznata je zahvaljujući svojim jedinstvenim sposobnostima da leči, hrani i obnavlja kožu. Prirodna so Mrtvog mora sadrži 27 različitih minerala, uključujući magnezijum, natrijum, kalijum, kalcijum, gvožđe i jod, kao i vitamine A, C, D i E. Mineralna so poznata je po svojoj sposobnosti da olakšava reumatske bolove i bolove u mišićima i zglobovima. So mrtvog mora je popularno među osobama koje pate od raznih kožnih oboljenja, kao što su psorijaza, seboreja, akne i ekcemi. U nekim slučajevima, čak olakšava bolove izazvane uraslim noktima i hemoroidima. Posle upotrebe soli, koža bude glatka, svilenkasta i lepa na dodir.

Uputstvo za upotrebu: rastopite veću količinu soli u kadi sa mlakom vodom, ostanite u kadi oko 20 minuta, a zatim isperite tekućom vodom, bez sapuna. Takođe možete da napravite i kupku visoke koncentracije. U ovom slučaju, u vodu kupke dodajte 2-4 pakovanja soli. Ne koristiti za povređenu kožu.

Mere opreza: * Koristite proizvod samo u svrhu u koju je namenjen i u skladu sa uputstvom za upotrebu. * Ne gutati. Samo za spoljašnju upotrebu. * Držati dalje od dece i beba. * Izbegavati kontakt sa očima. U slučaju kontakta sa očima, dobro isprati mlakom vodom. * U slučaju osetljivosti ili iritacije, prekinite sa upotrebom proizvoda.

Bez SLS-a i parabena

Pakovanje 300g

Dodatne informacije

Bruto težina 0.5 kg
Izbor:

Bela, Zelena jabuka, Ruža, Lavanda, Vanila

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: sa-so3
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu