Shemen Amour Mineralno blato Mrtvog mora

Shemen Amour Mineralno blato Mrtvog mora

1.150,00 din sa PDV-om

Obogaćeno mineralnim blatom iz dubina Mrtvog mora koje je dobro poznato po svojim jedinstvenim svojstvima. Sadrži 27 prirodnih minerala i bogato je vitaminima A, C i E, kao i magnezijumom i cinkom. Pomaže u uklanjanju nečistoća i mrtvih ćelija kože, uklanja suvišnu masnoću, dubinski čisti kožu i pomaže u održavanju kože mladom i svežom.

Nema na zalihama

 

Opis Proizvoda

Obogaćeno mineralnim blatom iz dubina Mrtvog mora koje je dobro poznato po svojim jedinstvenim svojstvima. Sadrži 27 prirodnih minerala i bogato je vitaminima A, C i E, kao i magnezijumom i cinkom. Pomaže u uklanjanju nečistoća i mrtvih ćelija kože, uklanja suvišnu masnoću, dubinski čisti kožu i pomaže u održavanju kože mladom i svežom. Blato je poznato po svojim svojstvima da stimuliše normalnu aktivnost ćelija, kao i olakšava reumatske bolove. Nakon korišćenja, imaćete divan osećaj svežine i mira, a koža će izgledati sveža, glatka i svilenkasta. Njegova prirodna tekstura pomaže u opuštanju i oslobađanju od stresa i olakšava bolove u mišićima i zglobovima. Blato je popularno među osobama koje pate od psorijaze, seboreje, akni i kožnih gljivica.

Uputstvo za upotrebu:
otvorite pakovanje i stavite ga u mikrotalasnu pećnicu na zagrevanje na srednjoj jačini u trajanju od minut. Nanesite izdašnu količinu na kožu, ostavite da se upije u trajanju od 20 minuta, dok se blato sasvim ne osuši i temeljno isperite mlakom vodom. Samo za spoljašnju upotrebu. Ne koristiti na koži lica i ne stavljati na rane. Izbegavati kontakt sa očima.

Mere opreza: * Koristite proizvod samo u svrhu u koju je namenjen i u skladu sa uputstvom za upotrebu. * Ne gutati. Samo za spoljašnju upotrebu. * Držati dalje od dece i beba. * Izbegavati kontakt sa očima. U slučaju kontakta sa očima, dobro isprati mlakom vodom. * U slučaju osetljivosti ili iritacije, prekinite sa upotrebom proizvoda.

Bez SLS-a i parabena

Pakovanje 300g

Dodatne informacije

Bruto težina 0.5 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: sa1001
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu