SHIATSU 3D Masazer za stopala sa infracrvenim zagrevanjem
SHIATSU 3D Masazer za stopala sa infracrvenim zagrevanjemSHIATSU 3D Masazer za stopala sa infracrvenim zagrevanjemSHIATSU 3D Masazer za stopala sa infracrvenim zagrevanjemSHIATSU 3D Masazer za stopala sa infracrvenim zagrevanjem

SHIATSU 3D Masažer za stopala sa infracrvenim zagrevanjem

14.990,00 din sa PDV-om

Masažer za stopala sa infracrvenim zagrevanjem. Masažer za stopala je aparat koji u potpunosti može zameniti profesionalnu masažu ovog dela tela.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: medisana1 Kategorije: , , Oznake: ,
 

Opis Proizvoda

Unutar aparata nalazi se sistem koji menjanjem pritiska, intenziteta i rotacije simulira dlanove masera. Ovaj 3D masažer za stopala aktivno radi na vašim petama, donjem i gornjem delu tabana i prstima istovremeno.

Za razliku od drugih aparata na tržištu sa kojima morate aktivno učestvovati u masaži menjajući položaj i pritisak stopala, SHIATSU 3D masažer dozvoljava Vam da se u pravom smislu reči opustite, i fizički i mentalno. Uz masažer se dobija daljinski upravljač za Vaš najveći komfor. Vrstu masaže, intenzitet i vreme trajanja tretmana menjate pomoću digitalnih kontrola. Ugrađni infracrveni grejači dodatno pomažu Vašim mišićima da se opuste i oporave nakon dugog i napornog dana.

Ovaj masažer se nalazi se u kućištu od visokokvalitenog materijala sa otvorima gde postavljate stopala. Unutar otvora nalaze se džepovi od prijatnog tekstila u kojima vaša stopala udobno leže kao u mekim čarapama i pružaju Vam osećaj komfora.

Sistem se sastoji od rotirajućih i kompresivnih elemenata. Kompresivni jastučići nežno povećavaju pritisak na vaša stopala poput dlanova masera, dok rotirajući delovi simuliraju pokrete prstima. Kombinacija ova dva tipa masaže učiniće da se osećate kao da ste na profesionalnom tretmanu u vrhunskim centrima za masažu.

Dodatni element koji čak ni prava masaža ne poseduje je mogućnost infracrvenog grejanja stopala. Toplota infracrvenog grejanja pozitivno deluje na cirkulaciju u stopalima, smanjuje tenziju u mišićima i ubrzava oporavak.

– Masažer za stopala

– Dubinska masaža, relaksacija

– Simulira pokrete realne masaže

– Inovirani ergonomski dizajn

– Materijal: Visokokvalitetni ABS sa perivom navlakom za stopala

– Daljinski upravljač za laku kontrolu

– Napajanje 220V/50Hz

– Težina 5kg

– Dimenzije 44 x 24 x 38 cm

– Garancija 2 godine

– APARAT RADI NA STRUJU

Dodatne informacije

Bruto težina 5.5 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: medisana1
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu