Silkn Face Tite aparat za negu koze
Silkn Face Tite aparat za negu koze (1)Silkn Face Tite aparat za negu koze (4)Silkn Face Tite aparat za negu koze (5)Silkn Face Tite aparat za negu koze (6)

Silk`n Face Tite aparat za negu kože

22.290,00 din sa PDV-om

Koristi revolucionarnu HT ™ anti-aging tehnologiju

Nema na zalihama

 

Opis Proizvoda

Sada možete povratiti svoju mladost sa fenomenalnom Silk’n FaceTite: naučni proboj u podmlađivanje kože. Tajna leži u revolucionarnom HT ™ tehnologiji koja zateže kožu lica, smanjuje bore i ponovo podmlađuje vlakna kolagena i elastina. Vaša koža je zategnuta, deluje izuzetno mlađe i blista kao nikada do sada! Isprobajte novi, ultimativni tretman protiv starenja kože u svom domu!

Koristi revolucionarnu HT ™ anti-aging tehnologiju
Smanjuje bore
Zateže kožu
Smanjuje fine linije
Podmlađuje vlakna kolagena i elastina
Podiže konture lica
Smanjuje površinske pege sa kože, uzrokovane godinama ili suncem
Zateže dublje slojeve kože
Poboljšava strukturu i elastičnost kože
Pogodan za sve tipove kože
Može se koristiti na celom licu i vratu
Ne ostavlja tragove na koži
Podešavanje 5 nivoa energije
Posle tretmana se možete slobodno sunčati

Naučnici u kompaniji Silk’n su uspeli da razviji uređaj protiv starenja koji menja kožu iznutra. Silk’n FaceTite u fascinantnom procesu podstiče proizvodnju kolagena i poboljšava strukturu elastičnih vlakna i ojačava dublje slojeve kože.
Ovaj proces poboljšava izgled kože, čineći ga svežim i elastičnijim. Bore i fine linije se smanjuju, a konture lica su značajno podignute. Starosne pege I pege od sunca postaju manje vidljive a struktura i elastičnost kože se poboljšavaju. Nikad ranije nije bilo moguće tretirati kožu na ovaj način od kuće. Sa Silk’n FaceTite-om je to moguće.

HT ™ tehnologija podstiče obnavljanje ćelija, čime opuštena koža postaje čvrsta i zategnuta ponovo. Ova tehnologija kombinuje snagu tri izvora energije: Bi-Polar RF energiju, LED energije i IR toplotna energiju. Ovaj nerazdvojni trio je nepobedivi neprijatelj kada se radi o borbi sa procesom starenja kože.

Bezbednost
Silk’n FaceTite je detaljno testiran i bezbedan je za upotrebu u tipičnom kućnom okruženju za muškarace i žene. Tretmani su efikasni i koža je odmah jača. Pre upotrebe FaceTite-a pažljivo pročitajte uputstvo za upotrebu.
Pogodan za sve tipove kože
Tehnologija koja stoji iza Silk’n FaceTite čini ovaj uređaj pogodnim za sve tipove kože i sve boje kože. Stoga se mogu tretirati i tamnij tipovi kože. Ovo je velika prednost u odnosu na mnoge druge slične uređaje!
Pogodan lice I vrat
Sa Silk’n FaceTite možete da tretirate sve bore, uključujući i bore oko očiju (ali ne i kapke jer su suviše delikatni). Tretmani su takođe odlični za predeo vrata I dekoltea.
Nije potrebno vreme za oporavak
Silk’n FaceTite koristi kombinaciju tri vrste energije (BI-Polar RF, LED i IR Heat) i radi drugačije od lasera, što znači da nema potrebe za oporavakom. Rizik od oštećenja kože je smanjen. Možete odmah nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima.

Sunčanje ne predstavlja problem
Pošto Silk’n FaceTite nije laser, možete se sunčati neposredno pre ili posle tretmana. Ne morate obavezno koristiti SPF kremu, iako se to uvek preporučuje zbog starenja kože koje prouzrokuje UV zračenje.
Preporučuje se da koristite efikasnu zaštitu od sunca, sa ili bez tretmana protiv starosti!

Poseduje 5 režima snage
Vaš Silk’n FaceTite ima 5 režima snage. Što je veći nivo energije, to je intenzivniji tretman. Počnite sa nivoom 1 kada koristite FaceTite po prvi put i povećajte u skladu sa vašim komforom. Primetićete da vaša koža postaje toplija što znači da Silk’n FaceTite radi svoj posao. Iz dana u dan, vaša koža će se osećati glađa, izgledati blistavo i vaše konture lica će biti podignute.

Zone za tretiranje
Silk’n FaceTite je jednostavan za korišćenje. Tretman traje samo nekoliko minuta. Dobićete najbolje rezultate prateći plan tretmana. Pročitajte o planu tretmana u priručniku.

Na dijagramu možete videti zone tretmana za Silk’n FaceTite. Koristeći uređaj, pratite preporučenu šemu naznačenu brojevima i tretirajte svaku zonu 15 minuta držeći uređaj prislonjen na kožu. Važno je da tretirate svako područje pojedinačno, ali područje jedne zone vašeg lica istovremeno. Na taj način temperatura na koži ostaje konstantna. Tretmani su daleko efikasniji kada se sprovedu na ovaj način nego kada pomerate uređaj preko celog lica. Ne zaboravite da tretirate vrat i vilicu.

Odmah posle prvog tretmana primetićete da promene na vašoj koži: osećaćete da vam je koža znatno čvršća. Tretirajte svoju kožu dva puta nedeljno za postizanje što boljih rezultata.

1 – Čelo
Zatezanje.

2 i 3 – obrazi
Uklanjanje finih linija I popunjavanje.

4 – Gornja usna
Zatezanje i uklanjanje bora.

5 – brada i vilica
Zatezanje i V-oblikovanje.

6 – Vrat
Glađenje.

Dodatne informacije

Bruto težina 0.5 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: ctc7
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu