Silkn fen za kosu sa ionic funkcijom
Silkn fen za kosu sa ionic funkcijom - nastavciSilkn fen za kosu sa ionic funkcijom - difuzorSilkn fen za kosu sa ionic funkcijom (2)Silkn fen za kosu sa ionic funkcijom (3)Silkn fen za kosu sa ionic funkcijom (4)

Silk’n fen za kosu sa ionic funkcijom

5.601,60 din sa PDV-om

Silk’n Fen HDIPEU001-RCY-I90i
Fen za suženje kose sa jonskom tehnologijom.
Silk’n predstavlja jonski fen za dobijanje glatke, sjajne i kose bez kovrdži!

Na zalihama

Šifra proizvoda: ctc10 Kategorije: , , Oznake: , , , ,
 

Opis Proizvoda

Ovaj inovativni jonski fen Vam dozvoljava da sušite i stilizujete Vašu kosu brže, bez bojazni da ćete je presušiti ili oštetit. Kovrdže su eliminisane, a vlaga Vaše kose ostaje optimalno balansirana. Pored ovoga, zahvaljujući koncentratoru i difuzeru, možete vrlo lako i precizno stilizovati Vašu kosu, ili joj napraviti veći volumen. Rezultat: lepa, sjajna i savršeno stilizovana kosa, svaki dan!

Fen za suženje kose sa jonskom tehnologijom
Savršen za sve tipove kose
Kompaktan i lep dizajn
Jak motor (2200W / 110 km/h)
& brzina, 8 podešavanja za toplotu
Inovativan pametni ekran na dodir
Zaštita od pregrevanja (AOPP) & sistem za balansiranje toplote (EHD)
Funkcija Cool Shot-hladno duvanje
Zaključavanje podešene temperature
Uključuje koncentrator i difuzer
Kabl (1,8m) sa kukicom za kačenje
Uklonjivi filter

Jonska tehnologija
Vaša kosa ima i pozitivne i negativne jone. Ali, aktivnosti kao što su češljanje ili trljanje kose peškirom da bi se prosušila dovode do pucanja negativnih jona. A kada pozitivni joni čine većinu u Vašoj kosi, rezultat je prelomljena, suva i statična kosa. Kako bi ovo sprečio, Silk’n SilkyLocks Fen je opremljen jonskom tehnologijom. Tokom sušenja, negativni joni se aktiviraju i šire po kosi, kako bi je optimalno zaštitili. Negativni joni čine da se ciklus zatvori, i čine kosu glatkom i sjajnom.

AOPP & EHD (zaštita od pregrevanja & ravnomerno raspoređivanje toplote)
Ako Vašu kosu izložite visokim temperaturama, može se presušiti ili čak izgoreti u ekstremnim slučajevima. Sa Silk’n SilkyLocks Fenom nećete imati problema sa ovim! Ovaj fen je opremljen sa AOPP i EHD tehnologijama. AOPP tehnologija – aktivna zaštita od pregrevanja – garantuje automatsko isključivanje fena kako ne bi došlo do pregrevanja. Posle otprilike 15 minuta, fen se može ponovo koristiti. EHD tehnologija – ravnomerno raspoređivanje toplote – balansira raspoređivanje toplote, i na taj način doprinosi bržem sušenju kose i sprečava njeno presušivanje.

Komforno sušenje i stilizovanje
Ovaj fen ima kompaktan, lagan dizajn i veoma je lak za korišćenje zahvaljujući pametnom ekranu na dodir. Sa 6 brzina i 8 podešavanja za toplotu, možete u potpunosti da podesite fen prema Vašim potrebama i željama. Fen dolazi sa koncentratorom koji ispravlja i stilizuje Vašu kosu, i sa difuzerom za pravilne i predivne lokne.

Dodatne informacije

Bruto težina 1.5 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: ctc10
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu