Silk`n Glide aparat za uklanjanje dlaka
Silk`n Glide aparat za uklanjanje dlaka (1)Silk`n Glide aparat za uklanjanje dlaka (5)Silk`n Glide aparat za uklanjanje dlaka (7)Silk`n Glide aparat za uklanjanje dlaka (9)Silk`n Glide aparat za uklanjanje dlaka (1)Silk`n Glide aparat za uklanjanje dlaka (2)Silk`n Glide aparat za uklanjanje dlaka (2)Silk`n Glide aparat za uklanjanje dlaka (3)Silk`n Glide aparat za uklanjanje dlaka (4)Silkn Jewel aparat za uklanjanje dlaka - Tabela

Silk`n Glide aparat za uklanjanje dlaka

22.737,60 din sa PDV-om

Silk’n Glide 150.000 epilator karakteriše vrhunska udobnost najvećeg broja svetlosnih impulsa: 150.000. Dovoljno za brojne tretmane celog tela i lica.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Silk’n Glide 150.000 epilator karakteriše vrhunska udobnost najvećeg broja svetlosnih impulsa: 150.000. Dovoljno za brojne tretmane celog tela i lica. Postoji čak toliko impulsa da se tretman može nastaviti i u nekoliko narednih godina. Ovaj graciozan epilator u boji višnje Glide 150.000, dolazi u modernoj, višenamenskoj futroli, koja je dizajnirana za udobno skladištenje epilatora kod kuće i na odmoru. Počnite danas sa trajnom epilacijom i iskusite elegantan osećaj glatke kože!
Obezbeđuje 150.000 svetlosnih impulsa
Pogodan za tretmane lice i celog tela
U radu koristi metod pulsiranja i metod klizanja
Ima pet nivoa podešavanja energije
Podesiva brzina: od 1,5 do 3,5 sec. intervali između impulsa
Takođe pogodan za kožu sa tamnim tenom
Može se koristiti nakon izlaganja suncu
Površina tretmana: 3 cm ²
Nisu potrebni kertridži za ponovno punjenje
Prodaje se u elegantnoj futroli

150.000 svetlosnih impulsa
Silk`n GLIDE 150.000 epilator proizvodi više svetlosnih impulsa nego drugi modeli : čak 150.000 – tako da Vam nisu potrebni kertridži za ponovno punjenje! Trajno uklanjanje dlačica nikad do sad nije bilo tako efikasno i održivo! Uvek ga možete spakovati u njegovu elegantnu futrolu i poneti sa sobom gde god da idete!

Svetlosna energija se selektivno apsorbuje u folikul dlake i pretvara u toplotu. Ovo onesposobljava ćelije rasta dlake. Temperatura na okolnom tkivu ostaje normalna.

Može da se koristi na celom telu i licu
Silk`n GLIDE 150.000 epilator moće da se koristi za celo telo: donji i gornji deo nogu, pazuh, ruke, bikini liniju, gornja usna ili brada: Silk’n Glide 150.000 epilator može ukloniti neželjene dlačice sa svakog dela vašeg tela sa velikom lakoćom. Njegovih 150.000 svetlosnih impulsa dovoljno je za brojne kompletne tretmane za svaki deo tela.

Silk’n Glide je specijalno dizajniran imajući u vidu prventsveno Vašu bezbednost. Uklanjanje dlačica putem svetlosnih impulsa korisnici opisuju kao udobno i praktično bezbolno. HPLTM tehnologija je klinički ispitana. Vodeći dermatolozi ga opisuju kao siguran, praktičan, jednostavan za korišćenje i efikasan uređaj za uklanjanje dlaka koji se može koristiti u tipičnim uslovima kod kuće. Silk’n Glide je takođe odobren od strane FDA (Food and Drug Administration – Američka Uprava za hranu i lekove).

METOD pulsiranja & klizanja
Silk’n Glide 150.000 omogućava dva načina vršenja tretmana: pulsiranjem i klizanjem. Metod pulsiranja se koristi za tretmane svakog mesta pojedinačno, puls po puls (svetlosni). Ovo je najbolja opcija kada se radi na višim postavkama energije.

Metod klizanja je novi, jedinstven i veoma brz. Silk’n Glide može da proizvede pojedinačne svetlosti u automatskim intervalima od 1,5 sekunde. Možete ukloniti dlačice sa tela dok uređaj jednostavno klizi preko kože. Ovo je najbolja opcija kada se radi sa nižim postavkama energije i kada ste u žurbi!
5 nivoa energije za maksimalnu efikasnost
Silk’n Glide ima pet nivoa energije. Ovi energetski nivoi odgovaraju brzini rada. Nivo energije koji izaberete tokom tretmana će odrediti broj generisanih svetlosnih impulsa. Nivoi energije kreću se od 1 (najniži) do 5 (najviši). Ako koristite Glide 150.000 epilator na delovima tela za koje je namenjen, njegovih 150.000 svetlosnih impulsa će biti dovoljno da se proizvede trajni rezultat za jednog korisnika.

Takođe je pogodan za korišćenje na koži tamnijeg tena
Uklanjanje dlačica pomuću pulsirajućeg svetla nije pogodno za ljude sa prirodno tamnim tenom. Ipak, nasuprot drugim uređajima, kod Silk’n Glide epilatora, nivo energije se može podesiti na niži nivo. Na taj način se omogućava tretiranje šireg spektra boja kože, sve do tamnih boja. Za dodatnu sigurnost, epilator ima ugrađen senzor za boju kože. Pogledajte tabelu za boju kože kako biste proverili da li je Silk’n Glide pogodan za Vas.

Takođe je pogodan za osunčanu kožu
Tretmani za uklanjanje dlačica pulsirajućim svetlom se normalno ne preporučuju posle izlaganja suncu – sunčanja. Ovo je drugačije sa Silk’n Glide epilatorom. Korišćenje Silk’n Glide epilatora posle sunčanja ne predstavlja nikakav problem. Najniži nivo energije (1) je na Silk’n Glide epilatoru dizajniran specijalno za bezbednu upotrebu posle sunčanja, i obrnuto, ako želite da se sunčate odmah posle tretmana. Možete bez brige koristiti Silk’n Glide odmah nakon sunčanja,

Dodatne informacije

Bruto težina 0.5 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: ctc2
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu