Silkn Jewel aparat za uklanjanje dlaka (3)
Silkn Jewel aparat za uklanjanje dlaka (1)Silkn Jewel aparat za uklanjanje dlaka (3)Silkn Jewel aparat za uklanjanje dlaka

Silk’n Jewel aparat za uklanjanje dlaka

21.585,60 din sa PDV-om

Permanentno uklanjanje dlačica sa klinički dokazanom i patentiranom HPLTM tehnologijom

 

Opis Proizvoda

Ako želite da uklonite neželjene dlačice sa Vašeg tela, možete birati između brijanja, epilacije i depilacije. Ali, dlačice uklonjene na ovaj način imaju tendenciju da ponovo izrastu vrlo brzo, a Vaša koža često izgleda suvo i iziritirano nakon ovih tretmana. Otkrijte potpuno nov pristup uklanjanju dlačica: Silk’n Jewel. Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koristi pulsno svetlo za uklanjanje neželjenih dlačica – bezbolno i bez neugodnosti. Pored toga, i ovo: Jewel ima odličnu novu funkciju koja značajno skraćuje vreme sesije uklanjanja dlačica. Ovo znači da Vas kratko vreme deli od uživanja u svilenkasto-glatkoj koži!

Permanentno uklanjanje dlačica sa klinički dokazanom i patentiranom HPL™ tehnologijom
Dodirni & Klizaj tehnologija: brzo uklanjanje dlačica zahvaljujući pulsnom svetlu
Pogodno za celo telo i lice
150.000 svetlosnih pulseva
5 nivoa energije
Podesiva brzina
Ugrađen senzor za boju kože
Može se koristiti posle sunčanja (na nivou energije 1)
Površina za tretiranje: 3 cm2
Bespalatna Silk’n aplikacija za planiranje tretmana

HPL™ tehnologija: klinički dokazana i patentirana
HPL™ tehnologija (tehnologija pulsnog svetla za upotrebu kod kuće) se koristi za uklanjanje neželjenih dlačica već godinama – širom sveta. Tehnologija je bila predmet brojnih kliničkih ispitivanja, i vodeći dermatolozi je vide kao bezbedan, lak i efektan način za uklanjanje dlačica u kućnim uslovima. Tretman je preporučen od strane lekara, klinički je dokazan i odobren je od strane nadležnih institucija.

Novo: Dodirni & Klizaj tehnologija za brže uklanjanje dlačica
Silk’n Jewel ima potpuno drugačiji dizajn u odnosu na slične aparate za uklanjanje dlačica koji se mogu naći na tržištu danas. Ima samo jedno dugme, koje se koristi za paljenje i gađenje aparata, a njime se ujedno i menjaju nivoi energije. Ovo znači da više nije potrebno pritiskati dugme za pulsiranje kako bi se oslobodio svetlosni impuls – i upravo zahvaljujući tome, sesije uklanjanja dlačica su mnogo brže i lakše. Jednostavno prislonite uređaj na kožu, i on će automatski emitovati svetlosni impuls. Možete da izaberete opciju da se fokusirate na manje područje i pomerate aparat sa jedne tacke na sledeću. Ili, možete da pustite aparat da klizi preko većeg područja Vaše kože, i na taj način ćete završiti sesiju za nekoliko minuta.

150.000 svetlosnih impulsa za Vaše telo i lice
Sa Silk’n Jewel ne morate da brinete o dupunskim kertridžima. To je zato što Silk’n Jewel ima ni manje ni više 150.000 svetlosnih impulsa – koji će Vam trajati dugo vremena. To znači da ne morate da kupujete zamenske kertridže. Svih 150.000 impulsa koje ima, su i više nego dovoljni da tretirate celo telo i lice.

Pet nivoa energije i podešavanje brzine
Silk’n Jewel ima 5 nivoa energije, od kojih je najniži nivo 1. Ovi nivoi energije se odnose na učestalost svetlosnih impulsa. Što viši nivo energije izaberete, efektivniji je tretman. Kada podesite Jewel na nivo energije 1, uređaj emituje 1 svetlosni impuls u sekindi – što ga čini najbržim nivoom. Ovo je dobar izbor nivoa za korišćenje ako ste bili izloženi suncu. Kada podesite nivo energije na 5, uređaj emituje 1 svetlosni impuls na svakih 3,5 sekundi. Ovo je najefektniji nivo, i vodi ka najboljim rezultatima.

Senzor za boju kože da zaštiti Vašu kožu
Naša koža nije iste boje svuda: neki delovi tela imaju više prirodnog pigmenta nego drugi, ili su tamniji usled izloženosti suncu. Silk’n Jewel ima ugrađeni senzor za boju kože koji skenira Vašu kožu. Ako je boja Vaše kože previše tamna, uređaj neće emitovati svetlosni impuls ako je podešen na više nivoe energije. U tom slučaju, možete nastaviti sa sesijom na nižem nivou energije. Kao dodatak, Silk’n Jewel ima sigurnosni mehanizam koji automatski štiti Vaše oči. Uređaj će emitovati svetlosni impuls samo ukoliko je uređaj u direktnom kontaktu sa kožom, a ako je uređaj okrenut prema vazduhu uređaj neće emitovati svetlosni impuls.

Koristite besplatnu Silk’n aplikaciju za planiranje tretmana
Za najbolje rezultate, moraćete da odradite brojne tretmane. Kako biste bili sigurni da ste pravilno isplanirali sesije, da ne preskočite neku, možete ih na vrlo lak i jednostavan način ubaciti u Vaš dnevni podsetnik putem besplatne i jednostavne za korišćenje Silk’n aplikacije. Aplikacija ima automatsko obaveštavanje o sesiji, i to znači da nećete propustiti ni jednu sesiju. Pored toga, aplikaciju možete koristiti za pridobijanje važnih informacija o Silk’n Jewel. Drugim rečima, vrlo prikladno i korisno!

Dodatne informacije

Bruto težina 0.5 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: cnc1
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu