Silkn Motion aparat za uklanjanje dlaka
Silkn Motion aparat za uklanjanje dlaka (1)Silkn Motion aparat za uklanjanje dlaka (2)Silkn Motion aparat za uklanjanje dlaka (3)Silkn Motion aparat za uklanjanje dlaka (4)Silkn Motion aparat za uklanjanje dlaka (5)Silkn Motion aparat za uklanjanje dlaka (6)Silkn Motion aparat za uklanjanje dlaka (7)Silkn Motion aparat za uklanjanje dlaka

Silk’n Motion aparat za uklanjanje dlaka

40.161,60 din sa PDV-om

Permanentno uklanjanje dlačica sa klinički dokazanom i patentiranom HPLTM tehnologijom
Patentirana Dodirni & Klizaj tehnologija: brzo uklanjanje dlačica zahvaljujući pulsnom svetlu

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Uklanjanje dlačica može biti naporno, naročito ako su za Vas brijanje, epilacija ili depilacija bolni. Silk`n Motion je nov pronalazak koji bez truda i permanentno uklanja neželjene dlačice. I naravno, bezbolno! Svetlosni pulsevi koji dolaze iz aparata za tili čas uklanjaju dlačice sa tela i lica. Automatske funkcije još više olakšavaju upotrebu aparata. Zahvaljujući ovome, možete odmah početi sa uklanjanjem dlačica i ubrzo ćete uživati u svilenkasto-glatkoj koži.

Permanentno uklanjanje dlačica sa klinički dokazanom i patentiranom HPL™ tehnologijom
Patentirana Dodirni & Klizaj tehnologija: brzo uklanjanje dlačica zahvaljujući pulsnom svetlu
Sadrži tri senzora: za boju kože, dodir i pokret.
Bezbedan za upotrebu na svim tipovima kože, uključujući i tamniju kožu, i skoro na svim bojama dlačica.
Sistem automatskog prilagođavanja energije: superiorna sigurnost za tamnije tonove kože
Ergonomski dizajnirana drška za lakše rukovanje
Pogodno za celo telo i lice
350.000 svetlosnih pulseva
5 nivoa energije
Podesiva brzina
Može se koristiti posle sunčanja (na nivou energije 1)
Površina za tretiranje: 3 cm2
Nisu potrebni dopunskiertridži
Bespalatna Silk’n aplikacija za planiranje tretmana

HPL™ tehnologija: klinički dokazana i patentirana
HPL™ tehnologija (tehnologija pulsnog svetla za upotrebu kod kuće) se koristi za uklanjanje neželjenih dlačica već godinama – širom sveta. Tehnologija je bila predmet brojnih kliničkih ispitivanja, i vodeći dermatolozi je vide kao bezbedan, lak i efektan način za uklanjanje dlačica u kućnim uslovima. Tretman je preporučen od strane lekara, klinički je dokazan i odobren je od strane nadležnih institucija.

Novo: Dodirni & Klizaj tehnologija za brže uklanjanje dlačica
Uklanjanje dlačica putem brijača, epilatora ili depilacijom voskom može oduzeti mnogo vremena, naročito ako želite da uklonite dlačice sa više područja na Vašem telu. Ovo nije problem sa kojim ćete se susresti koristeći Silk’n Motion. Dlačice se mogu veoma brzo ukloniti zahvaljujući patentiranoj Dodirni & Klizaj tehnologiji. Motion ima samo jedno dugme za uključivanje/isključivanje aparata, a ujedno se sa njim menjaju i nivoi energije. Ovo znači da više ne morate da pritisnete dugme za ispuštanje svetlosnog impulsa.
Jednostavno pozicionirajte uređaj na Vašu kožu. Možete odabrati opciju da tretirate manje područje tako što ćete pomerati uređaj sa jednog mesta na sledeće. Ili, možete da klizite uređajem preko kože i da za kraće vreme pokrijete veće područje. Kako god da odlučite da ga koristite, uvek možete biti sigurni u lakoću korišćenja Dodirni & Klizaj tehnologije, kao i u bezbednost koju Motion pruža koristeći pri radu tri senzora: za boju kože, za dodir i za pokret. Uređaj očitava ton Vaše kože (senzor za boju kože) i određuje da li je Vaša koža pogodna za tretman sa nivoom energije koji ste odabrali. Čim dodirnete kožu – uspostavite čvrst kontak uređaja s akožom – senzor za dodir se aktivira i izbacuje svetlosni impuls automatski. Kada prestanete da pomerate uređaj preko kože, čak iako niste završili sesiju, aparat će obustaviti opreciju automatski, jer se tada aktivira senzor za pokret.

NOVO: Sistem za automatsko prilagođavanje energije za superiornu bezbednost
Sa Silk’n Motion osobe sa tamnijim tonom kože takođe mogu uklanjati dlačice putem svetlosnih impulsa. Potpuno nov sistem za automatsko prilagođavanje energije u kombinaciji sa senzorom za boju kože obezbeđuje da se nivo energije automatski spušta na nivo 2 (nivo pogodan za sve tonove kože) ako je boja kože suviše tamna za uređaj. Na ovaj način obezbeđena Vam je superiorna bezbednost jer više ne morate da brinete o izboru nivoa energije ako je Vaša koža pretamna. Pored toga, Silk’n Motion poseduje sigurnosni mehanizam da zaštiti Vaše oči. Svetlosni impuls se ispušta samo onda kada je uređaj u čvrstom kontaktu sa kožom, a nikako se ne ispušta impuls kada je aparat okrenut prema vazduhu.

Ergonomski dizajnirana drška za lakše rukovanje
Silk’n Motion ima kompaktan dizajn. Ergonomski dizajnirana drška olakšava rukovanje. Ovo čini uklanjanje dlačica još lakšim, i vrlo lako možete pristupiti svim delovima tela. Površina za tretiranje koja ima površinu od 3 cm2 može prići svim područjima za tretiranje. Pored toga, Motion ne zahteva punjenje. Jednostavno uključite utikač u utičnicu i započnete svoju sesiju.

Pogodan za korišćenje posle izlaganja suncu
Pored toga što se može koristiti i na svetlijim i na tamnijim tonovima kože, Silk’n Motion se može koristiti i na osunčanoj koži. Ipak, ovo je dozvoljeno smao ako se koristi najniži nivo energije 1. Kada se vratite sa Vašeg odmora sa novom bronzanom osunčanom kožom, možete slobodno nastaviti sa sesijama uklanjanja dlačica. Pogledajte tabelu za boju kože i boju dlačica na pakovanju i proverite da li je ovaj uređaj odgovarajući za Vas.

350.000 svetlosnih impulsa za lice i telo
Sa Silk’n Motion ne morate da brinete o dupunskim kertridžima. To je zato što Silk’n Motion ima ni manje ni više 350.000 svetlosnih impulsa – koji će Vam trajati dugo vremena. To znači da ne morate da kupujete zamenske kertridže. Svih 350.000 impulsa koje ima, su i više nego dovoljni da tretirate celo telo i lice.

Pet nivoa energije i podešavanje brzine
Silk’n Motion ima 5 nivoa energije, od kojih je najniži nivo 1. Ovi nivoi energije se odnose na učestalost svetlosnih impulsa. Što viši nivo energije izaberete, efektivniji je tretman. Kada podesite Motion na nivo energije 1, uređaj emituje 1 svetlosni impuls u sekundi – što ga čini najbržim nivoom. Ovo je dobar izbor nivoa za korišćenje ako ste bili izloženi suncu. Kada podesite nivo energije na 5, uređaj emituje 1 svetlosni impuls na svakih 3,5 sekundi. Ovo je najefektniji nivo, i vodi ka najboljim rezultatima.

Besplatna Silk’n aplikacija za planiranje tretmana
Za najbolje rezultate, moraćete da odradite brojne tretmane. Kako biste bili sigurni da ste pravilno isplanirali sesije, da ne preskočite neku, možete ih na vrlo lak i jednostavan način ubaciti u Vaš dnevni podsetnik putem besplatne i jednostavne za korišćenje Silk’n aplikacije. Aplikacija ima automatsko obaveštavanje o sesiji, i to znači da nećete propustiti ni jednu sesiju. Pored toga, aplikaciju možete koristiti za pridobijanje važnih informacija o Silk’n Motion. Drugim rečima, vrlo prikladno i korisno!

Dodatne informacije

Bruto težina 0.5 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: ctc4
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu