Tecna so iz Mrtvog mora za telo Pharmacos Dead Sea

Tečna so iz Mrtvog mora za telo Pharmacos Dead Sea

590,00 din sa PDV-om

Tečna so iz Mrtvog mora je pravi lekoviti mineralni eliksir s jedinstvenim svojstvima.

Nema na zalihama

 

Opis Proizvoda

minerali iz Mrtvog mora

mikroalge

– zateže i mekša kožu;
– sprečava pojavu akni;
– dopsrinosi čišćenju i oporavku kože;
– obogaćuje kožu lekovitim mineralima.

Tečna so iz Mrtvog mora je pravi lekoviti mineralni eliksir s jedinstvenim svojstvima.

20 minerala iz Mrtvog mora kompenzuje nedostatak neophodnih supstanci u koži, oporavlja, aktivira ćelijsko disanje, jača mikrocirkulaciju u svim slojevima kože, poboljšava tonus i elastičnost kože.

Mikroalge imaju blagotvoran uticaj na kožu: duboko vlaže, ubrzavaju regeneraciju ćelija, pomažu u oslobađanju od suvoće i perutanja.

Upotreba:

7 varijanti upotrebe:

1. Čišćenje kože – blagotvorno deluje na kožu, tonira, jača, učvršćuje. Način uptrebe: nanesite tečnu so iz Mrtvog mora na vlažnu kožu, lagano izmasirajte, isperite s dosta vode.
2. Sredstvo protiv celulita– stimuliše metaboličke procese u ćelijama, dubinski čisti kožu, povećava njen tonus i gipkost. Način upotrebe: nanesite tečnu so iz Mrtvog mora na vlažnu kožu, aktivno izmasirajte problematične delove, isperite s dosta vode.
3. Kupke za ruke i noge – poboljšava stanje kože i noktiju, povećava elastičnost i tonus kože. Način upotrebe: rastvoriti 50 ml tečne soli iz Mrtvog mora u 0,5 l mlake vode. Stavite ruke ili noge u kupkui držite 10-15 minuta. Zatim obrišite kožu ubrusom.
4. Obloga za ruke i nokte – jača nokte, poboljšava stanje kože, zateže i oporavlja. Način upotrebe: nanesite tečnu so iz Mrtvog mora na vlažnu kožu, lagano izmasirajte. Da biste pojačali efekat možete zamotati ruke streč folijom i navući tople rukavice. Nakon 5-10 minuta isperite kožu mlakom vodom.
5. Obloga za noge – oporavlja kožu nogu, povećava kompaktnost i elastičnost kože. Način upotrebe: nanesite tečnu so iz Mrtvog mora na vlažnu kožu, lagano izmasirajte. Da biste pojačali efekat možete zamotati noge streč folijom i nazuti tople čarape. Nakon 5-10 minuta isperite kožu mlakom vodom.
6. Protiv bubuljica i akni –oporavlja i vidno poboljšava stanje kože, sprečava pojavu akni. Način upotrebe: nanesite tečnu so iz Mrtvog mora na problematične delove, držite 3-5 minuta, isperite s dosta vode.
7. Aktivni sastojak za pružanje lekovitih svojstava različitim kozmetičkim proizvodima. Možete dodavati tečnu so iz Mrtvog mora u sredstva za pranje tela i kose (gel za tuširanje, pakovanja za telo i kosu, šampon, balzam za kosu, masku za kosu itd.) neposredno pre upotrebe u odnosu 2-3 ml tečne soli na 10 ml sredstva.

Neto težina:

170ml

Dodatne informacije

Bruto težina 0.22 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: pds7
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu