Termalna cetka za ispravljanje kose IKOO E Styler Jet
Termalna cetka za ispravljanje kose IKOO E Styler JetTermalna cetka za ispravljanje kose IKOO E Styler JetTermalna cetka za ispravljanje kose IKOO E Styler JetTermalna cetka za ispravljanje kose IKOO E Styler JetTermalna cetka za ispravljanje kose IKOO E Styler JetTermalna cetka za ispravljanje kose IKOO E Styler JetTermalna cetka za ispravljanje kose IKOO E Styler Jet

Termalna četka za ispravljanje kose IKOO E-Styler Jet

8.490,00 din sa PDV-om

Revolucionarni E-styler Jet je mini aparat perfektan za putovanje. Omogućava veoma brzo i jednostavno stilizovanje kose. Ima 2 u 1 funkciju, koja podrazumeva istovremeno češljanje i ispravljanje svih tipova kose. Rezultat je sjajna i glatka kosa.

Poništi
Šifra proizvoda: Nema podataka Kategorije: , , Oznake: , , ,
 

Opis Proizvoda

Ovo je idealan aparat za ispravljanje kose za kratko vreme. Korišćenjem e-styler aparata, može se ispraviti i najkovrdžavija kosa.
Inovativne iglice obložene keramikom omogućavaju ravnomerno rasprostiranje toplote, čime se kosa stilizuje i ispravlja bez oštećenja. Aparat ima jedinstven displej, sa One Touch Navigation sistemom, koji zasvetli prilikom zagrevanja do željene temperature. Poseduje funkciju memorisanja poslednjih korišćenih podešavanja. Zahvaljujući upotrebi jonske tehnologije, kosa je svilenkasto meka, bez statičkog elektriciteta.

Podešavanje radne temperature četke:
Gusta kosa: od 190° do 210°C
Kovrdžava kosa, koja se teško stilizuje: od 170° do 210°C
Hemijski tretirana kosa: od 170° do 190°C
Tanka ili retka kosa: od 170° do 190°C
Nadogradnja od prirodne kose: od 150° do 170°C

Dodatne informacije

Izbor boje:

Platinum White, Beluga Black, Casablanca Dream, Lavender Macaron, Uptown Girl

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda:
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu