V.S.3 aparat - anticelulit tretmani i oblikovanje tela
V.S.3 aparat - anticelulit tretmani i oblikovanje tela

V.S.3 aparat – anticelulit tretmani i oblikovanje tela

1.152.000,00 din sa PDV-om

Aparat koristi 4 vrste energije (vakuum, radio talase, mehaničku masažu rolera, infracrvenu svetlost) gde svaka ima svoju namenu u procesu uklanjanja celulita.

Nema na zalihama

 

Opis Proizvoda

 • Najnoviji model iz grupe Vela Shape 3 aparata
 • Jedini anticelulit uređaj kojim se bezbolnom metodom zagreva potkožno tkivo do čak 42 °C
 • Omiljeni neinvazivni tretman sestara Kim i Kloi Kardashian, Demi Moore, Britney Spears, Madonne, Sharon Stone, Catherine Zeta-Jones, Tyre Banks
 • Velashape 3 je uređaj koji ima odobrenje od strane FDA (Food and Drug Administration) uprave za hranu i lekove SAD-a kao neinvaznivni aparat za smanjenje celulita i ukupnog obima tela.
 • 99% uređaja za smanjenje i eliminaciju celulita radi na nekom od ova 4 principa:
  1. Uklanjanje celulita radio talasima
  2. Uklanjanje celulita pomoću vakuuma
  3. Uklanjanje celulita mehaničkom masažom rolera
  4. Uklanjanje celulita zagrevanjem infracrvenom svetlošću

  V.S.3 je jedini aparat na svetu koji koristi kombinaciju sve 4 vrste energije ISTOVREMENO i svaka ima svoju namenu u procesu uklanjanja celulita.
  1. Vakuum efekat povlačenja kože odiže tkivo što doprinosi poboljšanju proticanja limfe i drenaži, čime se pospešuje cirkulacija i smanjuje upala tkiva izazvana otokom.
  2. Mehanička masaža rolera dodatno pospešuje cirkulaciju i eliminaciju viška tečnosti.
  3. Energija infracrvene svetlosti zagreva potkožno tkivo na temperature do 42 stepena Celzijusa čime pokreće metabolizam masnih ćelija, istovremeno podstičući proizvodnju kolagena kojim se pospešuje elastičnost i sprečava oštećenje kože. Takav efekat direktno pokreće metabolizam masnih ćelija i razgradnju i najupornijih naslaga celulita!
  4. Energija radiotalasa doprinosi razlaganju masnih depoa u ćelijama i priprema ih za izbacivanje putem metabolizma.

  Primenom najsavremenije tehnologije proizvođač je uspeo da postigne mnogo jači vakum efekat, intenzivniju mehaničku masažu rolera kao i zagrevanje tkiva do čak 42 stepena Celzijusa što do skoro nikako nije bilo moguće.
  Primenom ovog aparata potreban je mnogo manji broj ponavljanja tretmana nego što je to slučaj sa ranijim verzijama ovog aparata.
  Optimalan broj tretmana je 6, dok je za sve prethodnike ovog uređaja po protokolu proizvođača optimalan broj tretmana iznosio 10 terapija.

  NAKON KOG VREMENA SE MOGU OČEKIVATI PRVI REZULTATI I KOLIKO JE UKUPNO TRETMANA POTREBNO?
  Odmah nakon tretmana se može primetiti osećaj lakoće u nogama i veća zategnutost kože. Što se tiče smanjenja obima kao i prvih vidnih rezultata realan efekat možete očekivati posle 3 tretmana, a najbolji nakon serije od ukupno 6 tretmana.
  Optimalan broj tretmana zavisi od osobe do osobe, minimum bi bilo 3 dok je neki prosek 6 sesija.

  Tretman se radi na svakih 7 do 14 dana.

  KOLIKO DUGO TRAJU REZULTATI?
  Poput svih tehnika, invazivnih ili neinvazivnih, rezultati će trajati duže ako imate uravnoteženu ishranu i fizički ste aktivni. Ono što se preporučuje klijentima je da nakon završene serije od nekoliko tretmana, nastave sa tretmanima u cilju održavanja postignute forme i to 1 tretman na svakih 4 do 6 nedelja.

  KOJA PODRUČIJA SE MOGU TRETIRATI?
  Najpopularnija područija su svakako noge i zadnjica, međutim ništa ne zaostaju ni predeo oko kolena, bokovi, stomak, ruke i podbradak.

  DA LI SU TRETMANI BOLNI I POSTOJE LI KONTRAINDIKACIJE?
  Tretmani nisu bolni, postoji mogućnost prisutnosti blagog bola u slučajevima 4. stadijuma celulita. Modrice se retko javljaju. Kao i sa bilo kojim uređajem koji koristi energiju za proizvodnju toplote, uvek postoji rizik od blagih opekotina na koži, ali uz dobro obučeno osoblje rizik je sveden na minimum.

  KO NE BI SMEO DA SE PODVRGNE TRETMANU?
  Osobe sa: pejsmejkerom, metalnim implantima na tretiranoj regiji, trenutnim ili ranijim oblicima malignih oboljenja, teškim srčanim oboljenjima. Trudnice, dojilje, osobe koje imaju oboljenja kože koja uzrokuje zagrevanje, kao i psorijazu, osipe, ekceme, proširene vene. Osobe koje koriste antikoagulanse ili lekove koji indukuju fotosenzibilnost na izlaganje svetlosti ( kao što je tetraciklin).

  Garancija 12 meseci.
  Rok isporuke odmah ili za 15 dana, u zavisnosti od trenutne raspoloživosti.
  Obuka za rad na aparatu je uključena u cenu.

  Dodatne informacije

  Bruto težina 55 kg

  Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: pt-VS3
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu