YAG LASER LF-653

YAG LASER LF-653

288.000,00 din sa PDV-om

YAG LASER stimuliše regeneraciju ćelija kože, kolagena i elastina.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Laserska svetlost podmlađuje. YAG LASER stimuliše regeneraciju ćelija kože, kolagena i elastina. U zavisnosti od jačine i dubine prodiranja, koristi se za podmlađivanje kože.
Pored mnogih tretmana koji se rade uz pomoć ovog lasera, jedan od najatraktivnijih u svetu, a za sada i najpoznatiji je HOLLYWOOD-ski piling. Tretman se izvodi za kratko vreme (oko 30 min), prijatan je, a koža je zaista podmlađena i sa ujednačenim pigmentom, tako da ostavlja efekat blistavog tena. Glača proširene pore i ožiljke.

Uz YAG LASER može se rešiti problem opuštene kože stomaka, nadlaktica, butina i drugih regija jer uspešno obnavlja i zateže kožu.

Poseban nastavak se koristi za uklanjanje FLEKA koje su otporne na bilo koje druge metode. Uklanja TETOVAŽE i trajnu šminku koja je nepravilno urađena ili ukoliko želite da promenite oblik ili boju obrva. Dovoljan je samo jedan tretman. Stare tetovaže koje su trajne, uklanjaju se sa dva do tri tretmana.
Takođe se koristi u tretiranju AKNI. Aktivne akne se veoma brzo leče. U naredna dva do tri dana od tremana laserom, akne izlaze na površinu kože, sasušuju se i nestaju. Deluje i na ožiljke i fleke od akni.
Koža pre tretmana mora biti intaktna (bez povrede i oboljenja).

Napomena:
Tretmani YAG LASEROM ne rade se kod obolelih od psorijaze, lihena i pemfigusa. Kao i ostali tretmani, ne radi se kod akutnih stanja sa povišenom telesnom temperaturom.

Tehničke karakteristike:
Tip lasera: SSD Q-prekidač Nd: YAG laser
Talasna dužina: 1064nm, 532nm, 1320nm
Izlazna energija: 2000mJ
Trajanje impulsa: 8-10 ns
Frekvencija: 1-10Hz
Napajanje: AC220V 50Hz
Snaga: 800VA
Veličina: 380 mm × 300 mm × 320 mm
Težina: 18kg

Garancija 12 meseci.
Rok isporuke odmah ili za 15 dana, u zavisnosti od trenutne raspoloživosti.
Obuka za rad na aparatu je uključena u cenu.

Dodatne informacije

Bruto težina 23 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: tp-LF653
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu