ZenThonic-(946ml)

ZenThonic (946ml)Tečni antioksidant sa mangostinom

10.512,00 din sa PDV-om

Glavni sastojak preparata ZenThonic je voće koje se naziva mangostin, koje predstavlja osnovni sastojak u ishrani stanovništva koje živi u džunglama Azije. Naziva se još i voćem bogova. U Aziji se ovo voće smatra svetim voćem, ali je gotovo nepoznato u Severnoj Americi i Evropi.

Na zalihama

Šifra proizvoda: cal-zenth Kategorije: , , , Oznake: , , ,
 

Opis Proizvoda

KOME PREPORUČUJEMO?

Mangostin je biljka jedinstvenog sastava, čiji su glavni aktivni principi ksantoni. Postoji 200 različitih ksantona, od kojih 40 se nalazi u mangostinu. Ksantoni su flavonoidi koji imaju jak antioksidantni efekat, ali je ovo voće bogato i drugim antioksidantnim jedinjenjima, kao što su polifenoli, katehini, vitamin C i elaginska kiselina. Mangostin je postao centar naučnog istraživanja u poslednje vreme, jer se na jugu ovo voće koristi ne samo zbog svog divnog ukusa, već i zbog svog blagotvornog uticaja na ljudsko zdravlje. Mangostin sadrži velike količine kalijuma, kalcijuma, fosfora, gvožđa, kao i vitamina B1, B2 i B6, koji svi zajedno podstiču očuvanje zdravlja, štiteći organizam od štetnih uticaja slobodnih radikala, i pomažu našim ćelijama da održe svoju normalnu funkciju. Ostali sastojci ovog preparata su pažljivo izabrani koncentrati, isto tako zdravog voća, koji imaju pozitivan učinak na naše zdravlje, i poboljšavaju i ovako divan ukus ovog preparata, pod nazivom ZenThonic.

SASTAV:

Mangostin
Gusti sok od crvenog grožđa
Gusti sok od jagode i brusnice
Gusti sok od maline i trešnje
Gusti sok od jabuke i kruške
Gusti sok od borovnice i pire od kruške

Dodatne informacije

Bruto težina 1 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: cal-zenth
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu