Luxury Eye promo cene na 33. sajmu kozmetike

Luksuzni brend Luxury Eye je konačno stigao!

Promotivne cene proizvoda Luxury Eye by Helga Halapi na Unitech štandu na Sajmu kozmetike 6. i 7. aprila

Profesionalcima koji prate dešavanja u svetu trepavica, ime Helga Halapi nije nepoznato, ali onima koji tek zalaze u ovaj svet ili žele da zakorače, reći ćemo nešto više o njoj.

Helga Halapi dolazi iz Kartertona, grada u Velikoj Britaniji, gde ima i svoj salon. Kako sama kaže, u svet trepavica zakoračila je 2014. godine i on je postao njena ljubav i strast od prvog trena. Zato je odlučila da nastavi sa usavršavanjem. Zahvaljujući svom talentu i ljubavi prema svom poslu, vrlo brzo je postala jedna od najboljih u svetu, a njena karijera je i dalje u usponu. Od 2016. godine učestvuje na prestižnim takmičenjima i osvaja prva mesta. Tako je 2016. osvojila prvo mesto u Budimpešti u kategoriji 4-6D, zatim na najvećem takmičenju u Velikoj Britaniji u kategoriji dramatic volumen odnosi pobedu, u Parizu u volume kategoriji osvaja drugo mesto. Svoju ljubav i veštinu odlučila je da prenese drugima pa počinje i sama da obučava. Postala je edukator u novembru 2016. godine. Danas je jedan od najpoznatijih internacionalnih sudija na takmičenjima lash artista.

Luxury Eye by Helga Halapi

U potrazi za najkvalitetnijim svilenim trepavicama i alatom za rad, Helga Halapi je pokrenula vlastiti asortiman visokokvalitetnih proizvoda. Danas Luxury Eye ima dvanaest distributera i dvanaest trenera širom sveta.

Luxury eye vestačke trepavice

Potražite sve što vam je neophodno za rad na jednom mestu, na Unitech štandu. Neka luksuz i kvalitet budu ono što vas razlikuje od drugih!

Budite u toku, pratite Instagram stranicu Luxury Eye Srbija!

Luxury Eye by Helga Halapi ditributer Srbija