Silverex tuš

Silverex tuš deluje najbolje – Jedinstven među tuševima

U svetu danas ne postoji proizvod sa kojim se Silverex tuš može uporediti. Reč je o tušu, drugačijem od drugih, koji tokom svakog Vašeg tuširanja kontuirano izbacuje nanočestice srebra, poklanjajući na taj način koži i kosi nežnost, hidrataciju i snagu. Nanotehnologija obogaćuje vodu jonima srebra, tako da ona prodire u sve pore i sprečava razvoj bolesti. U svakom trenutku korišćenja tuš ima ulogu sterilizatora zahvaljujući dvostrukom nanosrebrnom filteru izgrađenom od titan-dioksida, koji uklanja sv različite štetne klice i organske supstance.

Ovaj tuš jedini poseduje srebrni jonski filter, kao pravi izvor sterilizacije i dobar način podizanja imuniteta kod odraslih, a posebno kod dece. Srebrna pena brzo i delotvorno odstranjuje suvišne materije iz tela.

Tuširanje Silverex tušem poboljšava učinak kozmetike, jer srebrna voda kožu i kosu natapa svežinom, omekšava ih i čini ih lepršavim. „Silverex tuširanje” pruža i privid masaže i čvrstine u telu.

Silverex tus

Uklanja hlor

Korisnici se slažu kako je jedna od najvećih vrlina Silverex tuša njegova sposobnost da automatski uklanja hlor iz vode. Štetnost hlora za kožu odavno je dokazana nizom zdravstvenih činjenica. U dodiru sa raznim sredstvima za čišćenje hlor postaje jako toksičan praveći karcinogen, poznatiji kao hloroform. Nanotehnologija je i tome uspela da stane na kraj.

Kalcijumov sulfat T kao neutralizator hlora uklanja ga već u jednom minutu iz čak 5 litara vode, odnosno iz 15.000 litara tokom njegovog roka trajanja od gotovo četiri godine. Neškodljivost za organizam pritom je glavna odlika tuša.

Može da se ugradi na bilo koji tuš kako bi proizvodio vodu pročišćenu nanotehnologijom. Srebrna pena stalno proizvodi prerađenu vodu u koncentraciji 3-50 ppb. 100.000 – 300.000 proizvedenih negativnih jona. Može se koristiti do 4 godine u zavisnosti od kvaliteta vode.

Estetski učinak

Kao što smo već rekli, rezultati govore kako se ovakvim tuširanjem poboljšava dejstvo kozmetike, jer srebrna voda kožu i kosu natapa svežinom, omekšava ih i čini ih lepršavijima. Sama činjenica da uspešno tretira sve kožne pojave, daje mu posebnu težinu, koju Silverex tuš opravdava svojim svakodnevnim delovanjem.

Korišćenjem Silverex tuša ništa ne stoji na putu svakoj koži da spolja i iznutra bude zdrava i vizuelno privlačna već na prvi pogled. Nikad ne zaboravljamo ni kosu, kojoj je Silverex tuš podjednako važan prijatelj, kao i koži. Površina delovanja tuša predstavlja veliku mogućnost za redovnu negu kose. Problemi sa kosom poput seboreje, peruti i njene masnoće nisu novost ni za koga od nas. Saznanje da Silverex tuš nudi rešenje, odlično je primljeno među njegovim korisnicima. Podjednako dobro deluje na sve vrste kože i kose, bez obzira na pol, starosnu dob ili bilo kakve druge karakteristike korisnika.

Prirodni antibiotik

Šta možete da tretirate našim Silverex tušem? Skoro sve neprijatnosti koje telo, odnosno koža tokom svog veka podnosi i pokušava da prevaziđe.

U estetskom i medicinskom smislu blagotvorni antiseptički i antibiotski uticaj ovog tuša sprečavaju bolesti kože, infekcije, svrab, akne, atopiju, tretira bubuljice i nadraženu kožu i deluje pozitivno na njeno perutanje. Nehlorisana voda iz Silverex tuša suzbija i uništava viruse, bakterije, gljivice i parazite. Nadraženost i peckanje kože postaju prošlost. Tuš deluje na sve vrste kožnih pojava bez obzira na kom delu tela se nalaze. Srebrna pena, koja se stvara prilikom tuširanja, pravi je izvor sterilizacije, budući da poseduje kontaktnu površinu 6.000 puta veću od drugih proizvoda koji sadrže istu količinu srebra.

Posebno će biti srećni i oni koji vode borbu sa neprijatnim mirisom tela, jer srebrna voda iz Silverex tuša otklanja sve nečistoće i neprijatne mirise, ostavljajući na telu dugotrajnu svežinu. Redovnim tuširanjem srebrna voda udaljava telo od znojenja i njegovih posledica. Deca kojima pelene izazivaju neprijatan osip, moraju biti posebno negovana. Majke, koje poznaju Silverex tuš, srećne su jer probleme sa osipom na dečjoj koži više ne poznaju. U svako doba srebrna voda će nežno i antiseptički delovati na malo dete kod kojeg upaljena koža u predelu genitalija i zadnjice može izazvati snažan bol.

„Silverex tuširanje” pruža i privid masaže i čvrstine u telu. Nanosrebro i nanotehnologija u ovom su se proizvodu jednako dobro implementirali, kao i u slučaju Silverex spreja. Jedina razlika je u većini tretiranog područja koje je kod Silverex tuša znatno veće. Kvalitet i jednog i drugog proizvoda svakodnevno se dokazuje na terenu, tj. Vašem telu.

Ušteda i dugotrajnost

Tokom tuširanja Silverex tušem, utrošak vode smanjen je 40%. To nikako nije zanemarljiva činjenica. Postoji još jedna pogodnost koja na videlo dolazi nakon nekog vremena i zapravo teško je sakriti. Naime, s obzirom da srebrni joni neguju dodatno, apsolutno je smanjena i upotreba regeneratora, šampona i sredstava za ličnu higijenu. Voda koju proizvodi Silverex tuš nije obična, jer njen sastav, zahvaljujući jonskom nanosrebru, neguje, osvežava, čini telo mirisnim, uglađenim i drugačijim.

Tuš za sve i svakoga

Osim na ljudsko telo, Silverex tuš podjednako kvalitetno deluje i na predmete oko nas. Nemojte da se čudite, bakterije ne napadaju isključivo i samo ljude, njihovi ciljevi su daleko širi, a ambicije širenja zaraze nepresušne.

Čistoća doma

Ako uzmete Silverex tuš i njime svakodnevno opereta i dezinfikujete pod kupatila, kadu, odvode, WC školjku, nećete se pokajati. Sve navedene sanitarije važno je očuvati čistim i sterilisanim, jer voda u kombinaciji sa toplotom najveći je prenosnik zaraznih klica. Savremeni čovek u kupatilu provodi veliki deo života. Osigurajte sebi i svojoj porodici zdravlje i higijenu na najvišem nivou i u svim trenucima.

Nega životinja

Snaga jonskog nanosrebra kroz Silverex tuš se ogleda i u nezi životinja. Kućni ljubimci negovani Silverex tušem lepo će izgledati i pleniti pažnju dok ih šetate. Dlaka životinje oprane Silverex tušem postaje sjajnija, nežnija i istovremeno jača. Isto pravilo važi i za Vaše biljke. Donesite ih u područje dometa tuša, istuširajte im listove redovno i garantujemo svež izgled i dobar razvoj.

Silverex van kuće

I na kraju, osećaj svežine i zdravlja moguć je i van vlastitog doma. Objekti poput svetskih dvorana, bazena, fitness centara i slično, dobar su mamac za klice i bakterije. „Srebrni tuš” garantuje Vam odbranu od bolesti i na ovakvim mestima. Klijenti ovakvih javnih objekata ugodno će se iznenaditi kada shvate koji je kvalitet tuširanja Silverex tušem. Naravno, vlasnici takvih objekata dobiće visoku ocenu za profesionalnost u ophođenju prema zdravlju svojih klijenata.

Da kupite Silverex tuš kliknite OVDE.