anticelulit-termo-gel

Anticelulit termo gel

950,00 din2.490,00 din sa PDV-om

Visoko efektni UCC anticelulit termo gel sadrži novi ULTRA –CELL COMPLEX koji pokreće eliminaciju viška tečnosti i toksina, nataloženih u organizmu. Tonira kožu i bori se protiv celiluta

Poništi
 

Opis Proizvoda

Visoko efektni UCC anticelulit termo gel sadrži novi ULTRA –CELL COMPLEX koji pokreće eliminaciju viška tečnosti i toksina, nataloženih u organizmu. Tonira kožu i bori se protiv celiluta (“pomorandžina kora”). Formula sa silanolom (jedinjenje manuronske kiseline iz algi i silicijuma) koji je jedan od najboljih razgrađivača masti nataloženih u koži sa celulitom, pokazala je izvanredne rezultate u procesu smanjenja masnih naslaga i sprečavanja pojave novih. Postiže se termo efekat i izaziva hiperemija (lokalno crvenilo), koji povećavaju mikrocirkulaciju unutar kapilara, stimulišu limfnu drenažu i razgradnju masnoća. Takođe se povećava čvrstina i elastičnost kože.

BENEFITI
Povećavaju mikrocirkulaciju unutar kapilara, stimulišu limfnu drenažu i razgradnju masnoća.

UPOTREBA
Obavezno uraditi test alergijske preosetljivosti na podlaktici. Posle pilinga, naneti UCC anticelulit serum na tretirane regije i tretman nastaviti masažom odgovarajućom UCC kremom ili uljem, a zatim naneti UCC termo gel. Prekriti regiju prijanjajućom folijom i ostaviti preparat da deluje najmanje 30 min. Posle toga ukloniti foliju i višak upiti ubrusom.

Za postizanje intenzivnijih anticelulit efekata treba poštovati redosled koršćenja preparata.

TIPOVI KOŽE
Ne sme se upotrebljavati na iritiranoj, oštećenoj i koži sa izraženim venama i kapilarima.

PAKOVANJE
250 ml, 1000 ml

Dodatne informacije

Bruto težina 1 kg
Pakovanje:

250 ml, 1000 ml

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: prima11a
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu