Aparat 7 u 1 - profesionalni aparat za negu lica

Aparat 7 u 1 – profesionalni aparat za negu lica

106.200,00 din sa PDV-om

7 funkcija: led maska, hidro-mikrodermoabrazija, ultrazvučna kavitacija, kompresor, funkcija hladnog čekića, radiofrekvenciju za lice I radiofrekvenciju za predeo oko očiju.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

7 funkcija: led maska, hidro-mikrodermoabrazija, ultrazvučna kavitacija, kompresor, funkcija hladnog čekića I radiofrekvenciju za predeo oko očiju.

 • Led maska ( sija u 7 boja- plava uništava baterije koje izazivaju akne, zelena je dobra za pigmentaciju, crvena podstiče proizdovnju kolagena za jaču i čvrsću kožu itd)
 • hidro-mikrodermoabrazija (neinvazivna procedura za negu kože koja prilikom pilinga kože podstiče proizvodnju novih ćelija I stimuliše rast kolagena radi poboljšanja tona I izgleda kože)
 • ultrazvuk (kroz 1-3 miliona vibracija, prodire duboko u kožu, nežno masira ćelije, pospešuje metabolizam, povećava vitalnost ćelija I poboljšava cirkulaciju krvi I limfe).
 • kompresor/oxygen (čisti 99% nečistoća na koži I ubacuje čist kiseonik)
 • hladni čekic( smanjuje pore,zateže kožu, uklanja bore, pospesuje hiperplaziju kolagena, eliminise crvenilo, bledi tamne krugove I vrećice ispod ociju)
 • radio frekvenciju za lice (promoviše proizvodnju kolagena i kolagenih vlakana, igra ulogu u podmlađivanju i smanjenju pora i poboljšanju finih bora)
 • radio frekvenciju za predeo oko očiju(promoviše proizvodnju kolagena i kolagenih vlakana, igra ulogu u podmlađivanju i smanjenju pora i poboljšanju finih bora).

  Sve je podređeno funkciji hidro-mikrodermoabrazije, aparat ima 4 boce za preparate I 1 za otpadnu vodu, podešavanje jačine vakuuma I količine vode.

 • Dodatne informacije

  Bruto težina 9 kg

  Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: dba33
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu