Aparat za detaljnu analizu koze

Aparat za detaljnu analizu kože

368.160,00 din sa PDV-om

Aparat za analizu kože koristi kameru od 12 Megapiksela, kako bi videla i uspešno analizirala sve probleme na koži.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Koristi analizu optičkih algoritama, kako bi dao konačan izveštaj o stanju kože i istovremeno daje predloge za tretman i dalju negu kože u zavisnosti od njenog tipa i trenutnog stanja.
Aparat ima ulaz za USB, te sa lakoćom možete štampati i korigovati izveštaje. Pored toga, ima sposobnost da analizira i najmanji problem na koži i može vam jasno reći na koji deo je potrebno da posebno obratite pažnju.
Sistem za analizu kože primenjuje dva posebna sistema osvetljenja (RGB+UV) i pametni softver za analizu kože koji omogućava poređenje dve slike pre i posle tretmana, kako bi se prikazalo kako koža napreduje.
Aparat je napravljen tako da prepozna nijansu, teksturu i tip kože, dijagnostikuje količinu i intenzitet pigmenta, pora, mrlja, bora, akni, isušenost i sl.
Daje referentnu vrednost, kompletnu dijagnozu i preporuku u korišćenju određenih sredstava za negu kože.

Moguće je i uporediti rezultate dve ili više analiza. Aparat vrši epidermalnu analizu kože, poput boje, svojstva i svih vrsta problema kože.

Dodatne informacije

Bruto težina 2.3 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: dba141
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu